2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم با خانواده پدریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3657 بازدید | 75 پست
واي چرا ايقدر كوتاه اومدي الهي پدرو مادرت چيكار ميكنن خوب خيلي سبكشون كردي ولي حالا كه اومدي يه ك ...

خیلیییی از دستش عصبانیم بخدا فقط ب خاطر بچه م برگشتم اینم بگم که راهم دوره و شهر غریب ازدواج کردم و با خونه واده شوهرم زندگی میکنم دیگه خودتون  تصور کنین وضعیتم چجوریه

💋❤️خــدایـا مـرســی بابـت ایـن هـديه قـشـنگـت💋❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اینارو میخونم اشکم درمیاد دلم میسوزه واسه تمام پدرمادرایی ک باید غم زندگی بچشونو بدوش بکشن خدایا کجایی؟؟؟؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
عزیزم حق داری دلشون شکسته مرسی که همشو اول تعریف کردی  برو هر چه زود تر از دلشون در بیار نذ ...

خیلی بهش گفتم ولی بدتر شد هرچی گفتم باهاش کل کل نکن شاید بخواد پیش خونه واده بابام بدت کنه هیچی اثر نداشت آخرش کار خودشو کرد

من جای شما باشم اصلن به شوهر خواهرم محل نمیدارم خواهرتم خواستی ببینی جای دیگه قرار بذار وقتی اون تهمتو به شوهرت زد از همسرت دفاع کردی؟؟؟؟؟؟؟ شاید ازش حمایت نکردی اونم کفرش بالا اومده و تلافی تو تلافی شده که به اینجا رسیده ولی خب بازم حق نداره با پدر و مادرت بی احترامی کنه چون به اونا ربطی نداره که دامادشون بیشعوره

نمیشه یه کادو بخرید برید از پدرت عذر خواهی؟ شوهرت قبول میکنه؟

پدرم نمیزاره کادو بگیرم واسش چونکه میدونه شوهرم حتی نفه قمو نمیکشه و بابام خرجیه منو دکتر بچه مو میکشه

مگه نمیگی شوهرت مثل فرشته ها شده.مجبورش کن شیرینی بخرین و بره از پدرت معذرت خواهی کنه

میگه بمیرمم نمیام منو میبره جلو خونه پدرم و خودش میره

خیلیییی از دستش عصبانیم بخدا فقط ب خاطر بچه م برگشتم اینم بگم که راهم دوره و شهر غریب ازدواج کردم و ...

حالا اصلا ابن نه ماه بارداري هم خونه پدر مادرت بودي بهتر بود تا شريك مادرشوهر

واقعا پدر و مادرت ده سال ديگه ببخشنت بزرگي كردن

واقعا همچين شوهري ارزش داشت

زندگي قشنگه وقتي كنارمي
پدرم نمیزاره کادو بگیرم واسش چونکه میدونه شوهرم حتی نفه قمو نمیکشه و بابام خرجیه منو دکتر بچه مو میک ...

پس چرا نميري خونه بابا بموني

هزينه هم كه ميده

شوهرتو دوست داري؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم