2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هشت هفته برو که قطعی صدای قلبشو بشنوی  چون ۶هفته ممکنه شنیده نشه تا ۸هفته بهت وقت میدن

اخه تاحالا نرفتم شوهرمم که رفت جواب آزمایشو  گرف گف دکتر گفته واسه اطمینان از اینکه داخل رحم نیس برید سونو ولی چون گفتن خطرناکه من فعلا نرفتم الانم نمیدونم چیکار کنم شوهرمم هی اصرار داره برم 

اخه تاحالا نرفتم شوهرمم که رفت جواب آزمایشو  گرف گف دکتر گفته واسه اطمینان از اینکه داخل رحم نی ...

داخل رحم باید باشه گلم جفت خارج از رحم و سرراهی خطرناکه 

مگه قبلا سابقه بارداری خارج از رحم داشتی؟

آره خب خیالت راحت میشه اگه بری ولی هزینه اضافست 

من خودم ۶هفته رفتم فقط ساک بود ۸هفته دوباره رفتم صدای قلبشو شنیدم

داخل رحم باید باشه گلم جفت خارج از رحم و سرراهی خطرناکه  مگه قبلا سابقه بارداری خارج از رحم دا ...

چه میدونم توکل به خدا  انشالله شمام بسلامت نی نی تونو بغل بگیرید 

چه میدونم توکل به خدا  انشالله شمام بسلامت نی نی تونو بغل بگیرید

سلامت باشی گلم ان شاالله ۹ماه دیگه سلامت دنیا میاد ...تازه اول استرساته ...من که دیگه رسما خل شدم از استرس و فکر و خیال🙈💖🙏

سلامت باشی گلم ان شاالله ۹ماه دیگه سلامت دنیا میاد ...تازه اول استرساته ...من که دیگه رسما خل شدم از ...

منم خیلی استرس دارم اول اینکه دوس دارم سالم باشه دوم جنسیتش پسر خیلی دوس دارم