2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 120 پست
واقعا شانس اوردیم .امیدوارم هیچ وقت علم انقدر پیشرفت نکنه بشه از راه دور گیس کشید😂

فکر کن یهو نصف خانمای ایرانی کچل میشن 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تاپیک دعوا رو دیدم عزیزان واقعا منم میبینم  نمیدونم چی بگم اخه یه فضای دوستانه  ومجازیه ا ...

یه سوال داشتم

نی نی سایت هم باند بازی شده

یعنی رسما میان اعلام میکنن ما یه تیمیم، از هرکی خوشمون نیاد گزارش میزنیم، بعد شما هم سریعا تاپیک و میترکونید! یعنی اصلا بررسی نمیکنید که چرا گزارش زدن؟ حق داشتن یا نه؟

ای بابا یه دقه رفتما بازم چیشد🤔🤔🤔

هیچی من منتظر اثباتم اون دو تا کاربر بیان اثبات کنم فاطمه سرکاری بوده تاپیکش .بعد همراز اثبات کنه اون دو تا یه نفرن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یه سوال داشتم نی نی سایت هم باند بازی شده یعنی رسما میان اعلام میکنن ما یه تیمیم، از هرکی خوشمون ن ...

با ده تا گزارش خودکار میترکه

هیچی من منتظر اثباتم اون دو تا کاربر بیان اثبات کنم فاطمه سرکاری بوده تاپیکش .بعد همراز اثبات کنه او ...

هنوزم معلوم نشده 😂😂😂

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
هنوزم معلوم نشده 😂😂😂

نه همینجام گفتن استارتر سرکار گذاشته گفتم مدرک دیگه جوابمو ندادن 😭😭😭😭

نه همینجام گفتن استارتر سرکار گذاشته گفتم مدرک دیگه جوابمو ندادن 😭😭😭😭

حالا گریه نکن بخند 🤣🤣🤣🤣

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
هیچی من منتظر اثباتم اون دو تا کاربر بیان اثبات کنم فاطمه سرکاری بوده تاپیکش .بعد همراز اثبات کنه او ...

نی نی یارگفتن فردابررسی میکنن وخبرمیدن منم برای شخص شمامیفرستم که خیلی پیگیری

بله

خوش اومدی . قرار بود شما هم ثابت کنین که استارتر تاپیک سرکاری زده

نی نی یارگفتن فردابررسی میکنن وخبرمیدن منم برای شخص شمامیفرستم که خیلی پیگیری

نه من پیگیر شما دو تا نیستم

یه سوال داشتم نی نی سایت هم باند بازی شده یعنی رسما میان اعلام میکنن ما یه تیمیم، از هرکی خوشمون ن ...

منم برام سواله.چون خیلیا خصومت دارن با استارتر.یعنی وقتی هنوز هیچی نگفته تاپیک میره رو هوا.خب آدم شک میکنه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
حالا گریه نکن بخند 🤣🤣🤣🤣

خخخخخ چشم