2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 120 پست
نی نی یارگفتن فردابررسی میکنن وخبرمیدن منم برای شخص شمامیفرستم که خیلی پیگیری

ببین خانوم میدونم شماها یه کاربری نیستین منظورمم به شما نیست ولی اگه قراره که هر حرفی زده بود با سند و مدرک باشه پس عادل باشیم هم شما اثبات کنین استارتر دروغ گفته هم‌ همراز اثبات کنه دقیقا همون حرف و خواسته خودتون

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
لازم به اثبات نیست کاملامشخص بودشبتون خوش

عجب چه دلیلی !!!!!!!!

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من از اول تاپیک اون خانوم بودم گفتم بهش اگر واقعا همیچین اتفاقی برات افتاده برو پزشک قانونی با برادر و مادرت و مدرک جم کن . اصصصصلا جواب نداد فقط کیارو جواب میداد ؟ کسایی ک میگفتن دروغه ‌. بعد یبار دیگ گفتم یا باید اینکارو کنی یا با تاپیک و اینا مشکلت حل ننیشه چون درد دل نبود یا خاطره نمیگف اگ واقعا همچین اتفاق افتاده بود باید اینکارو میکرد . و اینم قبول دارم ک یبارم نوشتم تو یا راس میگی و باید دادگاهیش کنی یا دروغ ک اونوقت هیچی خدا به راه راست هدایتت کنه ولی اگر واقعیه حرفت یا یه تختت کمه ک انقد ریلکس نشستی از کتک خوردن خودت و مامان و داداشت میگی و اس میدی به شوهرت یا واقعا مارو گرفتی ‌ . بعد شرو کرد استارتر آه و نفرین . ک گفتم شایدم راس میگی من اشتباه کردم ولی خودت دوس داری کل کل باشه تو تاپیکت چون اصلا کسایی ک راهکار میدن و نمیبینی و فقط داری بحث میکنی . این وسط یه خانوم غیر محترم به اسم همراز اومده ریپلای میکنه ک کاراگاه اگر دروغ میگه چرا تو تاپیکی و بذار ما ساده لوحا باور کنیم ! منم گفتم به تو چه ! (وقتی استارتر یکی دیگس و مدیر سایت یکی دیگ چرا باید کسی برام تعیین کنه ک تو تاپیک باشم یا نه ؟؟؟) بعد شرو کرد گف هم عقده ای هم بیشعور هم نفهمی واقعا انقد عقده ای یا ادا درمیاری ! منم عین حرفشو به خودش گفتم و گفتم ریپلای نکن اخرم خودش گف تو در شان من نیستی ک باهات بحرفم گفتم پس از همون اول خفه شو شرو کرد دوباره توهین اخرم گفتم فش نده شرو کرد ک تو بی سوادی فحش درسته حیف من ک با تو هم کلامم ! و در اخر گفت منو سفید برفی یه کاربریم !!! چند بارم گف . من به قطعیت نگفتم استارتر دروغ میگه اما ایشون به قطعیت گف من دروغ میگم . من از استارتر اون تاپیک بخاطر حرفم ک با قطعیتم نگفتم معذرت میخوام چون چیزیه ک نمیشه با مدرک ثابت کرد . اما ایشون میتونه ثابت کنه به وسیله نینی یار ! اگر اشتباه کرده بود بااااااید معذرت بخواد اگرم من و سفید برفی یه کاربر بودیم من شخصا معذرت میخوام و میگم قط دسترسی کنن . 

خیلیییییی طولانی شددمیدونم  ولی لازم بود همرو بگم چون اکثر کسایی ک اینجا پست گذاشتن اصن قضیه رم نمیدونستن اگر انقد از قضاوت ما ناراحت شدید شماها ام دارید ندونسته بیشترتون قضاوت میکنید ‌ 

تا وقتی نینی یار چیزیو ثابت نکرده دیگ حرفی باقی نمیموونه شب خوش  

من از اول تاپیک اون خانوم بودم گفتم بهش اگر واقعا همیچین اتفاقی برات افتاده برو پزشک قانونی با برادر ...

ببینین من هر دو تا تاپیک بودم و همه چیو خوندم اکثرا هم دو تا تاپیک بودن این حجم استفاده از کلمات بدون بار ادبی واقعا بنظرم لزومی نداشت . مشکل منم فقط استفاده از همین کلماته میشد بدون استفاده از اونها هم جواب داد بهرحال باز خوبه که حداقل شما قبول دارین که هر چند غیرقطعی نباید حرف زد و عذرخواستین بقیه رو هم میسپاریم به نینی یار هر چند مشخصه که شماها دو تا کاربر متفاوتین

اگ مشخص بشه باید خانوم همراز بیاد معذرت بخواد ‌. 

تابلوهه ولی دیگه من تضمین کننده رفتارش نیستم

وای شماها چقدر اینجا رو جدی گرفتید خودتونو درگیر هم میکنید.

ساعت زیادی رو اینجا میگذرونیم

چی شد ؟؟؟ خانوم همراز ؟؟

ندیدمش هنوز سفید برفیم ندیدم

سفید برفی درگیر دخترش بود فک کنم . منم یهو یادم افتاد . همراز فک کنم قایم شده😑

😂 بیا اثبات کن قایم شده 😂 برای فان گفتم دیگه همه که هر روز نیستن بدبین نباش

😂 بیا اثبات کن قایم شده 😂 برای فان گفتم دیگه همه که هر روز نیستن بدبین نباش

اخه گف امرز ثابت میکنه میتونس دو مین انلاین شه :/ 

😂😂چمیدونم . ولی همراز اگ میبینی پستمو نترس نمیخورمت 😑😣😂