2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 120 پست
من با یکی مخالف باشم ریپلای نمیکنم مگر اینکه اول اون منو ریپ کنه.خیلی شیک یه تیکه ریز بهش میندازم که ...

منم😊😊😊😊 البته جدیدا تایپ میکنم ولی نمیفرستم میگم ولشش کن ارزش نداره

یه سری توی سایت اول حالت دفاعی دارن بعد یهو بهت حمله میکنن.خیلی باحالان اخرشم میگن برات گزارش زدیم ن ...

اون وسطا واگذارتم کردن 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم😊😊😊😊 البته جدیدا تایپ میکنم ولی نمیفرستم میگم ولشش کن ارزش نداره

تایپ کن اما ریپ نکن.بزار بسوزه😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
کلا تهمت زدن کار درستی نیست داستان درد و دل بخونید خوشتون نیومد بیاید بیرون به خود من یکبار گفتن مرد ...

اره والا برن بیزون چه لزومی داره بخوان اثبات کنن باهوشن ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
والا قانون خدا همینه  إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ حالا ماها داریم خودمون رو گ ...

درسته😔

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
سلام لطفارسیدگی کنیدوبگید کاربری من وخانوم سروناز یکی هست یانه

خانومی ؟؟؟!!!!

خخخخخ

اون وسطا واگذارتم کردن 😐

اون که اخر برنامه اجرا میشه اگر راه داشته باشه دوقطره اشکی دل شکسته ای هم همراهش میکنند جهت تاثیر گذاری بیشتر...

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
خخخخخ

ینی دو تا بد دهن ک میوفتن به هم از ی اوکی گلم تو خوبی شروع میشه اخرشم همیدیگه رو به فوش و فضاحت میکشن.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
اون که اخر برنامه اجرا میشه اگر راه داشته باشه دوقطره اشکی دل شکسته ای هم همراهش میکنند جهت تاثیر گذ ...

خخخخخخخ هعی حیف که مجازیه دستشون بهم نمیرسه گیس کشی کنن

ینی دو تا بد دهن ک میوفتن به هم از ی اوکی گلم تو خوبی شروع میشه اخرشم همیدیگه رو به فوش و فضاحت میکش ...

ادعای فهم و شعور و درکشونم میشه

خخخخخخخ هعی حیف که مجازیه دستشون بهم نمیرسه گیس کشی کنن

واقعا شانس اوردیم .امیدوارم هیچ وقت علم انقدر پیشرفت نکنه بشه از راه دور گیس کشید😂

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...