2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 120 پست

من داشتم عکس خودمودخترمومیفرستادم همین الانشوکه تاپیک ترکید

خانوم عزیزی که خیلی راحت میگی فلانی وفلانی یکین این میشه تهمت 

اون خانوم هم که تاپیک دردودل زدن خودشون میدونن که سرکارگذاشتن 

خخخخخ نمیبینم من که همش تاپیکای طنزم اینبارم فکر کردم طنزه رفتم دیدم ای بابا درفشانیه

هستن همه جا. تو تاپیک هارلی هم یه انتحاری بمب به کمر پرید وسط 

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نثار روح پرفتوح خودش میکرد البته ندیدم

افتضاح بود ینی ی چیزای میگفت من تازه روز بعدش داشت یادم میومد و هضم میکردم ک چیا گفته😖😝

ینی شوهر من بفهمه اینجا چ خبره گوشیمو ازم میگیره.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
به شما یادمه ی بار پریدن گفتن فیک اون مرحومی😂😂😂😂 چه میکنی با کارآگاهان؟😄

خخخخخ دنبال گرز و میمون میگردم و همچنان منتظر که کاراگاه اعظم حرفشو اثبات کنه 😂😂😂😂😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اره اشتباه خودم بود اما چون نميتونستم جاي ديگه بگم گفتم لااقل مث يه ادم با نقاب ميرم بين جمعيتو جار ...

ببین بعضیا کلا به کار همه کار دارن.اتفاقا یکی از همون۳نفر یکبار به خاطره شخصی منم گیر داده بود.اما باعث نشد حالا که میتونستم بکوبمش.اینجا حرف حساب گفتن سخته حرف حق شنیدنم سخته

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
افتضاح بود ینی ی چیزای میگفت من تازه روز بعدش داشت یادم میومد و هضم میکردم ک چیا گفته😖😝 ینی شوهر ...

خخخخخخ هیس شوهر منم بفهمه از اون اخمای معروفشو بهم میکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من داشتم عکس خودمودخترمومیفرستادم همین الانشوکه تاپیک ترکید خانوم عزیزی که خیلی راحت میگی فلانی وفل ...

اگر کسی به شما بگه یک کاربری با دو تا کاربری میاید میشه تهمت بعدشما به کسی بگید تمام داستانت دروغِ بدون مدرک درسته ؟ چه منطق عجیبی دارید ؟ 

بیخیال

تازه به من ميگه گفتي بابام مرده ترحم و دلسوزي بخري درصورتي كه من فقط گفتم بابام نيست خيلي ادماي بيخودين خدا به راه راست هدليتشون كنه ميگه تو مشكلت تو سيزده سالگي چي بوده كه حامله نميشدي نكنه پريود نميشدي خيلي امشب دلمو شكستن واقعا اگه خدا جاي حق باشه خودش ميدونه چيكار كنه حالا جالبه خود اين خانومم نازايي داشته 

خخخخخخ هیس شوهر منم بفهمه از اون اخمای معروفشو بهم میکنه

بخدا ب این سن رسیدم این چیزارو نشنیدم ک توی این مدت شنیدم.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
هستن همه جا. تو تاپیک هارلی هم یه انتحاری بمب به کمر پرید وسط 

جالبه ها با همه و همه چی هم مشکل دارن کلا مخالفن انگار میان فحشهایی که یاد گرفتن تکرار کنن یادشون نره

بچه ها چرا انقدر نی نی سایت متشنج شده؟🤔 چشونه همه به هم میپرن؟

خوب میشن😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
بخدا ب این سن رسیدم این چیزارو نشنیدم ک توی این مدت شنیدم.

خخخخخخ والا نینی سایت چشم و گوشمون رو باز کرد 😐😐😐😐

جالبه ها با همه و همه چی هم مشکل دارن کلا مخالفن انگار میان فحشهایی که یاد گرفتن تکرار کنن یادشون نر ...

اره بعضیا کلا فاز مخالفت دارن😂یه مدت مد بود اخه

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚