من خودم تا حالا ۲_۳ بار گزارش زدم ولی امشب که توی تاپیکا اوج بی ادبی و توهین یه عده از کاربرا رو دیدم به این نتیجه رسیدم واقعااااا گزارش زدن لازمه . از کنار بعضیا نمیشه رد شد باید اینا حذف بشن تا جو سایت سالمتر بمونه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
اره اشتباه خودم بود اما چون نميتونستم جاي ديگه بگم گفتم لااقل مث يه ادم با نقاب ميرم بين جمعيتو جار ...
ببین بعضیا کلا به کار همه کار دارن.اتفاقا یکی از همون۳نفر یکبار به خاطره شخصی منم گیر داده بود.اما باعث نشد حالا که میتونستم بکوبمش.اینجا حرف حساب گفتن سخته حرف حق شنیدنم سخته
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
تازه به من ميگه گفتي بابام مرده ترحم و دلسوزي بخري درصورتي كه من فقط گفتم بابام نيست خيلي ادماي بيخودين خدا به راه راست هدليتشون كنه ميگه تو مشكلت تو سيزده سالگي چي بوده كه حامله نميشدي نكنه پريود نميشدي خيلي امشب دلمو شكستن واقعا اگه خدا جاي حق باشه خودش ميدونه چيكار كنه حالا جالبه خود اين خانومم نازايي داشته