2777
2789
عنوان

گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 120 پست
اره طرف با کمال پررویی همچنان فحش میده یعنی ادم میمونه چی بگه علاوه بر قیمه والا دلمه هم تو ماستا بو ...

احساس میکنند هرچی بی ادبترو حاضرجواب تر...زرنگترو باسیاست تر

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=63869902]تاپیک دعوا رو دیدم عزیزان واقعا منم میبینم  نمیدونم چی بگم اخه یه فضای دوستانه  ومجازیه ا ...[/QUOT

بخاطر هیچی اونهمه بی ادبی . زنده باشی نینی یار ⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منم اهلش نبودم چون فکرمیکردم همه بالغن امشبدیدم انگار مهدکودکه که چند تا بچه بی ادبم داره

اسمش روشه دیگه نی نی سایت 

نی نی ها با هم سرو صدا میکنن 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
از تاپيك من شروع شد من فقط قصدم درد و دل بود كه يهو اين دونفر از صفحه اول تا اخر گفتن دروغه و نرفتن ...

بزار یه چیزی بهت بگم من تاحالا حتی یه تاپیکم نزدم چون همه جور آدم اینجا هست درمورد همه چیزم نظر میدن.تازه نظر اضافه هم میدن.چرا کاری کنم که هرکی ازراه میرسه یه چیزی بهم بگه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
حالا واقعا آی پی هاشونو چک کردین؟

😐😐😐😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من نبودم ولی تقریبا هر شب یکی دو تا دعوا هست توی تاپیکا.

دو تا تاپیکم بود ک اقایی داشت همینجوری اما احشای بدنشو نثار ما و مادر و خواهرمون میکرد.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
اسمش روشه دیگه نی نی سایت  نی نی ها با هم سرو صدا میکنن

خخخخخ طفلی نینی فقط گریه میکنه اینا فحش میدن 😂😂😂😂😂

من برای حاج خانم جلسه ای ها گزارش میزنم

تعارف که نداریم متنفرم ازشون😓قوی ترین حس در تمام زندگیم نفرت از اینجور ادماس کاریش هم نمیشه کرد

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚
من نبودم ولی تقریبا هر شب یکی دو تا دعوا هست توی تاپیکا. دو تا تاپیکم بود ک اقایی داشت همینجوری اما ...

نثار روح پرفتوح خودش میکرد البته ندیدم

تاپیک دعوا رو دیدم عزیزان واقعا منم میبینم  نمیدونم چی بگم اخه یه فضای دوستانه  ومجازیه ا ...

دقیقا همینو تو اون تاپیکم گفتم اما بعضیا دنبال جنجالن😑

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
بزار یه چیزی بهت بگم من تاحالا حتی یه تاپیکم نزدم چون همه جور آدم اینجا هست درمورد همه چیزم نظر میدن ...

اره اشتباه خودم بود اما چون نميتونستم جاي ديگه بگم گفتم لااقل مث يه ادم با نقاب ميرم بين جمعيتو جار ميزنم يكم سبك ميشم اما ديدين كه اون خانوم به خاطر يه كاربري ميگفت بايد ثابت كنه اما خودش بدون هيچ دليل و منطقي ميگفت من دروغ ميگم 

من برای حاج ام جلسه ای ها گزارش میزنن تعارف که نداریم متنفرم ازشون😓قوی ترین حس در تمام زندگیم نفرت ...

خخخخخ نمیبینم من که همش تاپیکای طنزم اینبارم فکر کردم طنزه رفتم دیدم ای بابا درفشانیه

اره اشتباه خودم بود اما چون نميتونستم جاي ديگه بگم گفتم لااقل مث يه ادم با نقاب ميرم بين جمعيتو جار ...

بیخیال