من خودم تا حالا ۲_۳ بار گزارش زدم ولی امشب که توی تاپیکا اوج بی ادبی و توهین یه عده از کاربرا رو دیدم به این نتیجه رسیدم واقعااااا گزارش زدن لازمه . از کنار بعضیا نمیشه رد شد باید اینا حذف بشن تا جو سایت سالمتر بمونه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
از تاپيك من شروع شد من فقط قصدم درد و دل بود كه يهو اين دونفر از صفحه اول تا اخر گفتن دروغه و نرفتن ...
بزار یه چیزی بهت بگم من تاحالا حتی یه تاپیکم نزدم چون همه جور آدم اینجا هست درمورد همه چیزم نظر میدن.تازه نظر اضافه هم میدن.چرا کاری کنم که هرکی ازراه میرسه یه چیزی بهم بگه
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
بزار یه چیزی بهت بگم من تاحالا حتی یه تاپیکم نزدم چون همه جور آدم اینجا هست درمورد همه چیزم نظر میدن ...
اره اشتباه خودم بود اما چون نميتونستم جاي ديگه بگم گفتم لااقل مث يه ادم با نقاب ميرم بين جمعيتو جار ميزنم يكم سبك ميشم اما ديدين كه اون خانوم به خاطر يه كاربري ميگفت بايد ثابت كنه اما خودش بدون هيچ دليل و منطقي ميگفت من دروغ ميگم