2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه تازه شروع میشی. برو تو کارش تا دیر نشده

خدايي🤤🤤🤤🤤

بخدا جدي ميگما مثلا بعضي وقتا برم تو فاز ازدواج بد به خودم ميگم ولش كن نميخوام اصن ديك ايني ك الان هستم نميشم😂😂😂😂بد پشيمون ميشم كلا  از ازدواج

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
خدايي🤤🤤🤤🤤 بخدا جدي ميگما مثلا بعضي وقتا برم تو فاز ازدواج بد به خودم ميگم ولش كن نميخوام اصن دي ...

ازدواج چیه بابا فعلا تجربه کسب کن ببین دنیای مردا چطوره از نزدیک.

به به چه کلاغی...چه سری چه دمی عجب پایی...😁

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

چ حس بدی میتونه باشه وقتی بفهمی زن زندگیت قبل از تو با کس دیگه ای بوده،اصلا نمیشه دوسش داشت 

حالم این روزا حالِ خوبی نیست،مثل بال عقاب بی پرواز ،شکل حال ژاکوند بی لبخندمثل احوال تار بی شهناز،دود  میشه کلمبیا هر شب بین نخ پاکت کِنتم ،سقط میشه ترانه ای هرشب توی گیلاسِ سبز ابسنتم
چه خوب کردی که گفتی  همسرت چی گفت

گفتم اولش گفتم ک پس فردا نگی اگه میدونستم نمیومدم خاستگاری الانم دیر نشده میتونیم تموم کنیم گفت همین ک صادق بودی واسم کلی ارزشمنده 

😘واسم صلوات بفرستید😘
ولی از شوخی گذشته اصلا دلیلی نداره کسی به روت بیاره.چون قطعا خودش هم گذشته ای داشته که دوست نداره بخ ...

من خیلی میترسم ی وقت به روم بیاره چون چند وقته فهمیده میترسم ی وقت دعوامون شد بزنه تو سرم 

والا بخدا همچین آش دهن سوزی نیست 

خب بزار تجربه کنه که به این دید برسه دیگه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

ازدواج چیه بابا فعلا تجربه کسب کن ببین دنیای مردا چطوره از نزدیک. به به چه کلاغی...چه سری چه دمی عج ...

ععع واااه😂😂😂😂😂

😘😘😘سه هفته ديگ ميزاييااااا مث مامانا نيستي هنوز😂😂😂ارسو مي ميزاهاد😁

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶