دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب عزیزم چرا خودتو لاغر نمیکنی که از هر کسی تحقیرت نکنه؟؟ شوعرت کارش درست نیست ولی تو باید به فکر خودت باشی تو یه زنی زنا ذاتا دنبال زیبایی ان تو هم باش. ارادتو قوی کن واسه سلامتیتم خوبه
دخترکــم! زیباترین هدیه خداـ ممنون که به من حس زیبای مادر بودن بخشیدی
نه حرف نامزدش درست نيست چهارسال قبل ديده اينطوري بوده چهار ساله باهاشه حق نداشت مسخرس بخواد بخاط ...
شما میتونین ب من کمک کنین؟من دوسش دارم حاضرم جونمو بدم براش ولی اون منو نمیخواد من الان دارم دق میکنم دارم میمیرم اون عین خیالش نیس توروخدا نگو زیر سرش بلند شده توروخداااا