2777
2789
بله حق باشماست  استارتو  آبجي ببخشين ميرم

اتفاقا خوبه از منظز یه آقا به این قضیه نگاه کرد

شما خودت جای نامزد استارتر بودی چه کار میکردی

حرکت نامزدش درست بوده؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
نمیشه😊چیکارکنم نمیشه اخه

اراده کن میتونی فقط و فقط بخاطر خودت

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا تنها مشکلتون همینه که من باورم نمیشه بعد از چهار سال یه نفر تازه چاقی طرفشو ببینه بعد توی ...

حالابااستاترکاری ندارم ولی نگواونجوری نوه دخترعموم یوی روگرفت گفت 1ساله باهاش دوستم دوماه بعدعقدبخاطروزنش اللن داره طلاق میده اونم از100بیشتره 19سال داره دختره 

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

من باشم میرم دکتر تغذیه و باشگاه اونم بخاطر سلامتیم وگرنه بنظرم شوهری که علاقه اش به هیکل ادم بند باشه مرد نیست ( خودمم خیلی چاق شدم تو رژیمم فقطم بخاطر کمردردم )
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اتفاقا خوبه از منظز یه آقا به این قضیه نگاه کرد شما خودت جای نامزد استارتر بودی چه کار میکردی حرکت ...

نه حرف نامزدش درست نيست

چهارسال قبل ديده اينطوري بوده

چهار ساله باهاشه

حق نداشت

مسخرس بخواد بخاطر چاقي ول كنه

زير سرش بلند شده يا هوسبازي يا مثلا موقعيت بهتر بنظر خودش!

من از باب باور خودم عرض كردم نگاهم اينطوريه برام قابل قبول نيست

خب عزیزم چرا خودتو لاغر نمیکنی که از هر کسی تحقیرت نکنه؟؟ شوعرت کارش درست نیست ولی تو باید به فکر خودت باشی تو یه زنی زنا ذاتا دنبال زیبایی ان تو هم باش. ارادتو قوی کن واسه سلامتیتم خوبه

دخترکــم! زیباترین هدیه خداـ ممنون که به من حس زیبای مادر بودن بخشیدی
نه حرف نامزدش درست نيست چهارسال قبل ديده اينطوري بوده چهار ساله باهاشه حق نداشت مسخرس بخواد بخاط ...

شما میتونین ب من کمک کنین؟من دوسش دارم حاضرم جونمو بدم براش ولی اون منو نمیخواد من الان دارم دق میکنم دارم میمیرم اون عین خیالش نیس توروخدا نگو زیر سرش بلند شده توروخداااا

تیکر کاهش وزنمه...  
نه حرف نامزدش درست نيست چهارسال قبل ديده اينطوري بوده چهار ساله باهاشه حق نداشت مسخرس بخواد بخاط ...

پس اين اقا مرد زندگي نيست كه حرفش رو عوض ميكنه چون ايشون رو همينجوري ديده وغيره ببين استاتر گلم اين اقام ميگه 

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳