2777
2789

با نظر بچه ها موافق نیستم که میگن نامزدت حق داره

کافی بود نامزدت یه کم بهت انگیزه می داد و کمکت می کرد باهات می امد پیاده روی یا ورزش می کردید با هم اونوقت هم روحیت بالا می رفت هم لاغر نی شدی 

این که بهونه نامزدت اینه درش شکی نیست 

کامل می فهم پرخوری عصبی چیه 

منتهی من میگم کسی که بخواد بره رو به زور نمی شه نگه داشت 

ولی حالا به نامزدتم کاری ندارم 

واسه ی خودتم شده باید به خودت بیایی و لاغر کنی اعتماد به نفس تخریب شدت بالا بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس بگو از کجا لاغر شم اخه😢

راهت رو به ما هم بگو .نیازمندا زیادن

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
توروخداااا توروخداااا کمکم کنین

کسی جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه

سنت کمه خیلی احساسی فکر میکنی

بدون اونم میتونی زندگی کنی 

هر کسی اول باید خودشو دوست داشته باشه

برای زیباییت تلاش کن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
شما میتونین ب من کمک کنین؟من دوسش دارم حاضرم جونمو بدم براش ولی اون منو نمیخواد من الان دارم دق میکن ...

خواهر گلم خودتون گفتين با يكيه من جسارتي نكردم

خب حالا كه نامزد رسمي هم هستين بشينين منظقي حرف بزنين ببينين دردش چيه

لاغر ميشه شد باه ضد در صد ميشه شد

لازم شد با حضور بزرگترها هم حرف بزنين 

اما اول بنظرم با خودش حرف بزن ببين چشه

نامزد اگه نامزد باشه اگه مرد زندگی باشه ماندنی باشه واقعا دوستت داشته باشه می مونه کنارت و کمکت می کنه تا به وزن ایده آل  برسی نه اینکه برات شرط بزاره بزار تو هم در مقابل این حرکت نامزدت اراده کن که لاغر بشی کافیه فقط اراده کنی برای صبحانه تخم و مرغ بخور پروتئین بیشتری مصرف کن در عوض از کربوهکربوهیدارتت کم  کن اب بیشتری مصرف کن و سرخ کردنی و بزار کنار و هم چین تنقلات و شیرینی روزی هم نمی نیم ساعت پیاده روی تند نامزدت هم من نمی گم بزار کنار خودش پشیمون میشه بر میگرده دیر یا زود متوجه اشتباهش میشه اینو مطمئن باش 

زندگی درک همین اکنون است .....
راهت رو به ما هم بگو .نیازمندا زیادن

ببین دوستایه من از پیچ ا ی نی س ت ا یه قرص خریدن تاثیرشو دیدن لامصب گرونه منم میخام بخرم اگه پول بیاد دستم

ولی من خودم با حلقه زدن لاغرشدم ۱۰تاش مونده میخام اونم با اون قرص کم کنم

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم

اگه هی بهش اس بدی و زنگ بزنی خودتو کوچیک میکنی چون اون دوس نداره فعلا باهات حرف بزنه. چند روز باهاش کاری نداشته باش کافیه بهش زنگ نزنی اس ندی خودش میاد سراغت. تا اون موقع هم رو خودت کار کن.

دخترکــم! زیباترین هدیه خداـ ممنون که به من حس زیبای مادر بودن بخشیدی
ببین دوستایه من از پیچ ا ی نی س ت ا یه قرص خریدن تاثیرشو دیدن لامصب گرونه منم میخام بخرم اگه پول بیا ...

چه قرصی؟

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود