2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۰ تا اضاف دارم چ جوری بدم بهت😂

بده ميخوام هر كار ميكنم چاق نميشم هي ميام ٤٦ هي درباره كم ميكنم ميشم٤٥ خسته شدم وقت دكتر تغذيه گرفتم خوردن سخته چه برسه به اصوليش

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
بهونه داره با خودش رفتم پیش روانپزشک

نمیدونم چی بگم ولی لاغرشو چشش دربیاد بعد تو اذیتش کن ایراد بگیر

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
وايي نه من الان ٤٥ گاهيم ميشم٤٦ خيلي بده نشو خوبه همين من ميخوام ده كيلو اضافه كنم

وای به قول مینا کجایی ده کیلو بفرستم برات ازدست این ده کیلوراحت بشم

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

بده ميخوام هر كار ميكنم چاق نميشم هي ميام ٤٦ هي درباره كم ميكنم ميشم٤٥ خسته شدم وقت دكتر تغذيه گرفتم ...

خوشبحالت این ۱۰تا چسبیده ب من نمیره میخام قرص امتحان کنم

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم

خخخخ دخمل تبریز منم تبریزیما😎

بيخشين شما چرا مطلبي رو گذاشتي كه ميليونها ايراني براحتي ميتونن ببينن و نظر بدن؟؟ جايي نوشته بود ...

یه تاپیک عمومیه

راجع به مساعل زنان هم نیست 

پس تفکیک جنسیت معنی نداره

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

نه به من نه به شما شوهرم كشت خودشو تا من چاق شم ماه اخر بارداريم شدم٦٠ بعد از ٤٠روز دوباره شدم ٤٥ قبل بارداري هم ٤٥ بودم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳