2777
2789
عنوان

جن ، سحر و جادو ، دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5155 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چرا برای من دانلود میشه ولی باز نمیشه؟؟؟

سلام 

احتمالا گوشیتون فایل PDF نمیخونه 

این برنامه رو دانلود کنید نصب کنید و بعد فایل رو باز کنید 

https://getandroid.ir/download/apps/office/76-Adobe-Reader.html

من "  مَرد  " هستم 
سخنرانی از استاد رائفی پور هست مستند هم علاوه بر ایشون کارشناس های دیگه ای هم حضور دارن .

ایشون خودش مشکل عقیدتی داره چطور میشه به حرفاش استناد کرد ! 

پلیس فتا هستم   
از تظراتشون در مورد مسائل روز و زنان و سخنرانیهاشون میتونید متوجه بشید. از رمزگشایی فیلمهای روز جهان ...

کلمه" عقیدتی "معمولا برای اعتقادات دینی بکار میره ، بهتر بود برای این مواردی که فرمودید کلمه دیگه ای رو استفاده میکردید .
درمورد نقد و رمز گشایی فیلم های روز دنیا ایشون بیشتر در مورد فیلم هایی نظر میده که مربوط به مسائل آخرالزمان و منجی گرایی هست . مثله آخرین فیلمی که بررسی کرد ، و بررسیش هم درست و بجا بود . بهتر بود اون بخش هایی که در بررسی فیلم ها مورد تایید شما نبوده رو میگفتید که ماهم بدونیم . شاید فقط از نظر شما اشتباه باشه .
در مورد مسائل روز و زنان و ... هم لطف و بگید کدوم حرفش از نظر شما اشتباه هست ؟ من سالهاست سخنرانی هاشو گوش میدم ، نمیدونم منظورتون کدوم حرفاشه !
تازه !  فرضا که شما درست میگید و ایشون در مورد این مواردی که گفتید به اشتباه ، اظهار نظر کرده و یا حرف اشتباهی زده !
آیا چون در مورد اینها اشتباه کرده دیگه در تمام مسائل هم حرفاش بی اعتبار میشه ؟؟ ( من هم نمیدونم منظور شما کدوم موارد هست ، شاید فقط از نظر شما اشتباه باشن )
(به گفته توجه کنید نه به گوینده )
اگر شخصی هم حرف اشتباه و هم حرف درستی زد ، حرف اشتباه رو رد کنید و حرف درست رو بپذیرید ؛ درست نیست بخاطر چند اشتباه بقبه حرفاشم رد کنید !
حالا لطف کنید اون مواردی که مد نظرتون هست رو بگید .
هم راجع به فیلما و هم راجع به سخنرانیا و ... 

من "  مَرد  " هستم 

بزرگان کشور باید ببینند این مستند را خودشان میدونند چرا ...حس خوبی به این اقا ندارم ...در مورد مسایل ماورایی ان ها ویروس هستند که خود ما گاهی باعث میشیم وارد زندگی مون بشن گاهی هم به دلایل خاصی وارد میشن ...در هر صورت ممنون بابت تاپیک ولی زیاد نباید وارد وادی ماورا شد من که تازه ازش رها شدم خدا را شکر 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بزرگان کشور باید ببینند این مستند را خودشان میدونند چرا ...حس خوبی به این اقا ندارم ...در مورد مسایل ...

بله خود انسان باعث ورود این موجودات به زندگیش میشه وگر نه اونها به خودی خود نمیتونن وارد بشن ..

مطمئنم شناخت درستی از ایشون ندارید . شاید حتی یک سخنرانیشو هم گوش ندادید و دارید بااین حال قضاوت میکنید !
بهتر بود منطقی با این قضیه برخورد میکردید ،
چون حس بد داشتن نسبت به کسی اصلا چیز مورد اعتمادی نیست و صرفا احساسات خودمون هست ...
ممکنه ما نسبت به خیلی چیزای خوب ، حس بدی داشته باشیم ! این فقط احساسه .

خواهش میکنم

موفق باشید

من "  مَرد  " هستم 
بله خود انسان باعث ورود این موجودات به زندگیش میشه وگر نه اونها به خودی خود نمیتونن وارد بشن .. مطم ...

چرا گاهی هم میتونن  وارد  زندگی های ما بشن جون دلیلی دارن ولی گاهی همانطور که گفتم ما باعث میشیم وارد بشن البته تا کسی تجربه شون نکرده باشه چه به صورت اول چه دوم معمولا باور نمیکنه ...

چرا خیلی از سخنرانی هاشون گوش دادم شما هم زود قضاوت کردید ایا شما کامل ایشون میشناسید نه پس نمیشه قاطع گفت بد یا خوب ولی در مورد احساس وقتی از کسی تشعشع منفی میگیریم مطمنا دلیلی داره مثل وقتی وارد فضا میشید و احساس بدی بهتون میده این اقا به من احساس خوبی نمیده ولی ترجیح میدم در موردش بحث نکنم چون ادم های دیگه ای هستن که احساس خوبی میدن بهم مثل قمشه ای مثل .....من اقای قمشه ای از نزدیک دیدم ...شما هم از ادم ها بت نسازید  و بزرگشون نکنید جوری که دیگه خددتان پشیمون میشید جناب توصیه من به شما و بقیه است موفق باشید

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊