2777
2789
عنوان

جن ، سحر و جادو ، دعانویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5155 بازدید | 73 پست
نه مال خونه نیست،هر جا برم میاد،از سحر و جادو هم هست فقط خیلی مقاومت میکنه نمیره من اگه مسافرتم برم ...

راه رهاییش اونی هست که توضیح دادم خدمتتون و تاکید کردم که مستند رو ببنید تا بفهمید باید چیکار کنید ... 

به واجبات هم باید عمل کنید 

من "  مَرد  " هستم 
به همین راحتی نمیشه نمیره

اجنه به خودی خود نمیتونن به هیچ وجه وارد زندگی شخصی بشن الا اینکه خودش کاری کرده باشه ! 

مثله رجوع به دعا نویس یا رمال برای گرفتن دعا ! که این یکی از راه هایی هست که در حفاظ رو باز میکنه که این موجودات برن . 

پس فقط دست خودتون 

استغفار و توبه

من "  مَرد  " هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سپاس 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
فکر کنم دیگران برام زیاد دعا گرفتن و به خوردم دادن

کل دنیا جمع شن برای یک شخص مومن دعا بگیرن اثری نداره ! مومن منظورم این نیست که حتی یک گناه نکنه و نماز شب خون باشه ! نه 

فقط واجباتش رو انجام میده و بر خدا توکل داره . 

لطفا حتما حتما مستند جن رو ببینید . مخصوصا آخراش . به کارتون میاد . 

من "  مَرد  " هستم 

خودتونم به نتیجه تحقیقاتتون واقعا اعتقاد دارین؟؟؟؟؟ شخص اگه راهی باز نکنه جن وارد نمیشه؟؟؟؟ اصلا این طور نیس، وقتی جن مامور بشه بره تو زندگی فردی، راه باز باشه نباشه حالیش نیس. جن با چند طریق وارد زندگی فرد میشه یکی از راههاش گناه فرد و بازکردن راه توسط خود فرده،نه همه راهها. ضمنا راعفی پور همچین هم راه درمان درست و درمونی بلد نیس، با ادعا که مردم معالجه نمیشن.

من قبلا به حرفای راعفی پور گوش کردم، نصفش درسته ولی نصفش به درد خودش میخوره.

خودتونم به نتیجه تحقیقاتتون واقعا اعتقاد دارین؟؟؟؟؟ شخص اگه راهی باز نکنه جن وارد نمیشه؟؟؟؟ اصلا این ...

خواهرم اینکه گناه از عواملیه که راه رو هموار میکنه برای ورود اجنه به زندگی ، شکی نیست . مخصوصا گناهان کبیره و استمرار بر آن
ولی جن به خودی خود ب هیچ وجه نمیتونه وارد زندگی شخصی بشه مگر اینکه خودش کاری کنه که اونا وارد بشن ، اگر طرف مومن باشه محاله بتونن کاری کنن اجنه ، این حرف ریشه قرآنی داره ...
لطفا همینجوری حرف نزنید بزرگوار
پیشنهاد میکنم مستند جن رو هم ببینید .

موفق باشید

من "  مَرد  " هستم 
بزرگوار حجمش  نصف مگابایت هست !!  یعنی حدودا یک مگابایت !  نه یک گیگ !  میش ...

درود بر شما

درخواست دوستی دادم یه سوال دارم حیاتی اگه میشه دوستیم را قبول کنید 

ضمنا من هم اقا هستم