سلام مامانای مهربون شما تجربه زایمان (طبیعی/سزارین) با وجود هموروئید را دارین؟ بعدش خیلی بدتر میشه؟ میخوام بدونم ربطی به نوع زایمان هم داره یا نه مرسی که جواب میدین
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من بعد از زایمان اولم که طبیعی بود همورویید شدید گرفتم و عمل کردم دوماه بعد زایمان برا همین سر زایمان دومم که 3سال بعد بود سزارین کردم و خدا رو شکر هیییییچ مشکلی برام پیش نیومد حتی 1بار هم اون دردهای وحشتناک سراغم نیومد
ولی خب خیلی ها رو هم شنیدم بعد سزارین همورویید گرفتن در کل باید سعی کنیتااونجایی که میتونین غذاهای پر فیبر و ملین بخورین تا دچار یبوست و بعدم همورویید نشین
من بعد سزارین دچار شقاق شدم هنوزم اذیتم خیلی مراقب خورد و خوراکمم ولی بازززززم...
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ساقی منم زایمان دومم سراربن بود ولی اورژانسی بود من میگم در کل طبیعی بهتره