2777
2789
سلام مامانای مهربون شما تجربه زایمان (طبیعی/سزارین) با وجود هموروئید را دارین؟ بعدش خیلی بدتر میشه؟ میخوام بدونم ربطی به نوع زایمان هم داره یا نه مرسی که جواب میدین
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
با طبیعی خوب بدتر میشه هموروییدت شدیده؟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد از زایمان اولم که طبیعی بود همورویید شدید گرفتم و عمل کردم دوماه بعد زایمان برا همین سر زایمان دومم که 3سال بعد بود سزارین کردم و خدا رو شکر هیییییچ مشکلی برام پیش نیومد حتی 1بار هم اون دردهای وحشتناک سراغم نیومد
شکرت خدا جون
من بعد سزارین دچار شقاق شدم هنوزم اذیتم خیلی مراقب خورد و خوراکمم ولی بازززززم...
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مرسی مامانا برا من شدید نیست چند وقت یه بار یه کم خونریزی دارم؛ مواقعی که گوارشم میریزه بهم بدتر میشم
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
مریناز عزیز شما که تجربه هر دو نوع زایمان رو داری؛ کدوم به نظرت بهتره؟ جدا از مساله هموروئید چون با توجه به هموروئید گفتی سزارین بهتره
شیوا جان یعنی شما تو بارداریت مشکل نداشتی؟ چقدر بعد سزارین برات پیش اومد؟
مامانا رفتین؟ نیست کس دیگری تا مرا یاری کند؟
ساقی منم زایمان دومم سراربن بود ولی اورژانسی بود من میگم در کل طبیعی بهتره
شیوا جان شما که انشالله هموروئید ندارین یا نداشتین؟ با وجود هموروئید به نظرتون طبیعی بهتره؟