2777
2789

یه چیزیم که من اینجا دیدم با یه کاربری یکم قدیمی تر مثلا شش ماهه میان تاپیک میزنن بعد با یه کاربریه دیگشون تبلیغ میکنن و شماره میدن ویا برعکس کاربری جدید تاپیک میزنن کاربری قدیمیشون شماره میدن به استارتر مثلا بعد صدنفر از تو تاپیک اون شماره رو برمیدارن و اینجوری کلی برا خودش مشتری جور میکنه فالگیره.اعتماد نکنید به اینجا

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فالگير كه جه عرض كنم من يه نفرو ميشناسم همسايه فاميلمونه هيخي پول هم نميگيره پيش بيني ميكنه از گذ ...

اگه ناراحت نمیشه ازت به منم بده چون میگی پول نمیگیره پس نمیتونه کلاهبردار باشه. من دوتا مشکل بزرگ انقدر داره بهم فشار میاره که کلیه هامو دارم از استرس از دست میدم میخوام ببینم چیکار میشه کرد و اخرش چیه

لطفا درخواست دوستی ندید
یه چیزیم که من اینجا دیدم با یه کاربری یکم قدیمی تر مثلا شش ماهه میان تاپیک میزنن بعد با یه کاربریه ...

دقییییقا.حتی خیلی مواقع یکی از اون دوتا کاربری خودشون تاپیک میزنه اون یکی کاربری جواب میده و شماره میده

ألان ز زدم گوشيشو روشن كرده ولي همين ك من ز زدم شماره منو زده رو اشغالي اصلا نميگيره ب نظرتون چيكار ...

اس بده بگو فلان کس من تو اداره پلیسه الان امارتو سریع درمیارم خودم خواستی و گرنه کاری به کارت نداشتم

دوستان شرمنده واقعا نميتونم شماره شو بدم 

چون همونطور كه گفتم كارش اين نيست

و زندگي عادي داره

همسرش دوس نداره سرش شلوغ شه ماهم ديدني اتفاقي مشكلاتمونو ميپرسيم

بعدم من با اينكه بهش دسترسي دارم واقعا زياد پيشو نميگيرم 

حون اين چيزا كهانت مياره

دوستان شرمنده واقعا نميتونم شماره شو بدم  چون همونطور كه گفتم كارش اين نيست و زندگي عادي داره ...

فقط میتونم بگم پس خوشبحالت کاش مام از این همسایه ها داشتیم جای این اشغالا که دورمونن

لطفا درخواست دوستی ندید
بعدشم اینو بدون اونی که پنجاه واسه تلفنی میگیره همیشه شیاده تلفنی نهایت ده تومنه البته اونا هم دروغگ ...

نه بابا تلفنی دوست من فال قهوه گرفته سی و پنج تاالانم هرچی گفته پیش اومده ولی من زورمه سی و پنج بدم😩

لطفا درخواست دوستی ندید
فقط میتونم بگم پس خوشبحالت کاش مام از این همسایه ها داشتیم جای این اشغالا که دورمونن

واقعا خبر از اينده چه كمكي به ادم ميكنه

من هنوزم مشكلات زيادي دارم 

همينطور تمام اطرافيان

يه مشكلاتي هست كه كاري از دست هيچ كدوممون برنمياد

واقعا خبر از اينده چه كمكي به ادم ميكنه

من هنوزم مشكلات زيادي دارم 

همينطور تمام اطرافيان

يه مشكلاتي هست كه كاري از دست هيچ كدوممون برنمياد

واقعا خبر از اينده چه كمكي به ادم ميكنه من هنوزم مشكلات زيادي دارم  همينطور تمام اطرافيان يه ...

وقتی بزرگتر نداری و همه تصمیما رو دوش توه بی تجربه باشه قدر فهمیدن اینده رو میدونی.من الان تکون بخورم گند میزنم به اینده کل خانواده و توان تصمیم گیری ندارم

لطفا درخواست دوستی ندید