2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 59 پست

دو ماه پیشم داشتیم بر میگشتیم باز از شمال که اونم گفت منم باهات ون میام برم خونه درس بخونم واسه کنکور.شام تو راه رفتیم جایی که سر شام شوهرم گفت اینجا ماهی اش عالیه گفتم آره گفت فقطم با باقالی پلوش میچسبه من گفتم اتفاقا با برنج ساده ام خیلی میچسبه.(آخه اونا باقالی پلو گفته بودن و من برنج ساده ) بعد برادرش برگشت گفت ببین الان تو اگه بگی شبه اون میگه نه روزه.اونوقت شوهرم جور شد که آره والا همینه و قیافه گرفت برام.آخه یعنی چی سر این مسائل پیش پا افتاده قهر و قیافه گرفتن اونم بخاطر اون نفهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو ماه پیشم داشتیم بر میگشتیم باز از شمال که اونم گفت منم باهات ون میام برم خونه درس بخونم واسه کنکو ...

شوهرت چه بچه تر از برادرشه ب حرف یه الف بچه پیزوری گوش میده...این چن سال دیگ بزرگ شد زن گرف چیکار میخواد بکنه خدا میدونه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

استاتر منم یه برادرشوهر دارم که شوهرم خیلی روحرفش حساب میکنه و گوش میده اون ۶سال از شوهرم کوچکتره ،ولی با گذشت زمان خوب شده تقریبا فقط هرچی قهرکنی بدتر میکنه باید کاری کنی که بهتراز برادرشوهر جلوه کنی به قول خودمون باید خرش کنی😉این تجربه من بود منم اوایل مث شمابهم برمیخورد قهر میکردم ولی الان نظر فقط نظر من مهمه برادرش رتبه دومو داره😁

خدایا دلم گرفته تو دلگشایی کن من آمده ام توهم خدایی کن

من و شوهرم باهم زیاد شوخی و کل کل میکنیم اما به دل نمیگیریم.منو دوس داره و از رفتارش میفهمم اما وقتی اون بینمان قرار میگیره با یخ دخالت کوچک شوهرم اخلاقش کاملا عوض میشه و حق رو به اون میده و من و مقصر میدونه.

شوهرت چه بچه تر از برادرشه ب حرف یه الف بچه پیزوری گوش میده...این چن سال دیگ بزرگ شد زن گرف چیکار می ...

واقعا همین طوره.یه موقع ها که با شوهرم شوخی و کل کل میکنیم برمیگرده به شوهرم میگه اگه زن من اینجوری بود میدونستم چیار کنم و اونو تحریک میکنه

خب انگار شوهرت خیلی طرف تو نیست در مقابل خانواده‌ . سعی کن خیلی جلو اونا باهاش کل کل نکنی که اونا یه ...

من جلو خانواده ش اصلا باهاش کل کل نمیکنم و اونام دوستم دارن.اما خب چیکار کنم این برادرش بیشتر اوقات چسبیده به ما من که نمیتونم همیشه رسمی و خشک رفتار کنم بعضی وقتا آدم شوخی میکنه و اینا اونم سریع یه پارازیت ول میده این وسط

امان از این برادر شوهرتی مجرد که از صد تا خاهر شوهر بدترن واقعا مال ما هم همینه خیلی حسوده و واقعا بی ادبه من باهاش صمیمی نشدم اصلا

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
واقعا همین طوره.یه موقع ها که با شوهرم شوخی و کل کل میکنیم برمیگرده به شوهرم میگه اگه زن من اینجوری ...

هواستو جمع کن یه مدت اصلن پیش اون فضول شوخی نکن فقط ب شوهرت محبت کن کلامی و رفتاری بزار حدشو بدونه شاید لال شد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
امان از این برادر شوهرتی مجرد که از صد تا خاهر شوهر بدترن واقعا مال ما هم همینه خیلی حسوده و واقعا ب ...

آره به نظر منم خیلی حسوده حتی خیلی جاها به شوهرمم حسودی میکنه اما شوهرم ساده س و ن میفهمه فکر میکنه اون بچه س و دلش صافه ولی خیلی موذیه نمیدونم چیکار کنم خودشو به شوهرم میچسبونه و مظلوم نمایی و اونوقت من همش بده میشم

دو ماه پیشم داشتیم بر میگشتیم باز از شمال که اونم گفت منم باهات ون میام برم خونه درس بخونم واسه کنکو ...

خب عزیزم غذا سلیقه ای 

نه اتفاقا با برنج سفیدو....

نکنید اینکارارو

همسر منم آرایشگاهی میره که نیم ساعت با خونمون فاصله هست

در مورد 

اونجا نموندنت هم می گفتی 

عزیزم بدون تو بهم خوش نمیگذره 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه بار تو جمع فامیل نشسته بودیم یهو مادرش برگشت راجب یکی از دختر خاله هاش حرف زد که این ازش بدش میاد و دختره زشت و شل و وله واینا.این گفت خیلی جالبه که آبان ماهیه آبان ماهیا یک در هزار اینجوری میشن(آخه خودش آبانیه )من یه خنده کردم و چند دقیقه بعد یهو برگشت گفت ولی مهر ماهی ها خیلی موذین😲

منو میگفت😐آخه من چیکار کردم که جلو همه این حرف و زد؟!شوهرمم میخندید خنگ