2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 59 پست
خب عزیزم غذا سلیقه ای  نه اتفاقا با برنج سفیدو.... نکنید اینکارارو همسر منم آرایشگاهی ...

آخه دوستاش مجردن و اهل دختر باز ی و اینا من زیاد دوست ندارم باهاشون بره بیاد.راجب غذام من فقط نظر خودم گفتم اون گفت فقط با این خوبه منم گفتم اتفاقا با اینم خوشمزس.راجب برگشتنم گفتم آخه خیلی طولانیه و تنها میمونی منم باهات میام همین

هواستو جمع کن یه مدت اصلن پیش اون فضول شوخی نکن فقط ب شوهرت محبت کن کلامی و رفتاری بزار حدشو بدونه ش ...

اولین بار بود که باهاش قهر کردم و اصلا انتظار نداشت چون همیشه باهاش مهربون بودم میگفتم بچه س ولی دیگه داره خرچه میشه از الان جلوش وا نیستم پس فردا نمیشه جمش کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم غذا سلیقه ای  نه اتفاقا با برنج سفیدو.... نکنید اینکارارو همسر منم آرایشگاهی ...

ما با اینجور مسائل هم راحت کنار میایم اما وقتی یکی دیگه بینمون دخالت میکنه شوهرم جور میشه و خیلی گنده ش میکنه.چیکار کنم که بفهمه باید سمت زنش باشه جلو دیگران حتی اگه حق با منم نباشه؟والا آدم بعضی مردا رو میبینم انقدر جلو دیگران با سیاست رفتار میکنن آدم حظ میکنه این هیچی بلد نیس

آخه دوستاش مجردن و اهل دختر باز ی و اینا من زیاد دوست ندارم باهاشون بره بیاد.راجب غذام من فقط نظر خو ...

از قرار معلوم همسر شما دنبال کسیه که تاییدش کنه 

از این به بعد شما تاییدش کن 

ببین عوض میشه یا نه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اول ک واقعا بچه هسین جفتتون... بابا برادر شوهر ی جایگاهی داره ک نباید جلوش ی رفتارایی کرد...بعدم ی اهنگ چی داره ک هی بحث میکنی..ک این طور موقع ها لبخند بزن بگو حق با توعه تا خودش خجالت بکشه... یا برنج ساده و باقالی پلو چیه ک بخوای درباره اش بحث کنی... بی خیال بابا...چه دغدعه هایی دارین ب خدا

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
ما با اینجور مسائل هم راحت کنار میایم اما وقتی یکی دیگه بینمون دخالت میکنه شوهرم جور میشه و خیلی گند ...

عزیزم تاییدش کن 

یرادر همسرتون چون تاییدش می کنه محبوبه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
درست میگی ممنون از راهنماییت

ان

شاءالله درست می شه

ولی خب نظر خودم چی؟

بگو 

به نظر من این

درسته 

حالا نظر شما چیه؟

یا فکر نمی کنی این هم درسته؟

یا من اینجوری فکر می کنم 

نظرت چیه؟

ولی خب نظر خودم چی؟

عزیزم بگو 

به نظر من این هم میشه نظرت چیه؟

یا فکر نمی کنی این هم درسته؟

یا نظر من اینه نظر تو چیه؟

دو ماه پیشم داشتیم بر میگشتیم باز از شمال که اونم گفت منم باهات ون میام برم خونه درس بخونم واسه کنکو ...

یه بار خیلی جدی و مودبانه بهش بگو شما سنت کمه و تجربه نداری و هنوز نمیدونی تو روابطی که بین یه زن و شوهره نباید دخالت و اظهار نظر کنی و من از این کارت ناراحت میشم، دیگه تکرار نکن این کارو و گرنه ارتباطم رو با تو محدود میکنم!

در نهایت خیلی آروم به همسرت بگو متاسفم که با این همه اخلاقای خوبی که داری تحت تاثیره حرفای یه پسر بچه 19 ساله قرار میگیری وارزشه  من رو  پایین میاری!

بگو منم بلدم تحته تاثیر قرار بگیرم و تو هر زمینه ای تو رو جلوی هر نفره سومی پاییین بیارم.

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792