2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 59 پست

برادر شوهرم یهو برگشت به شوهرم گفت ببین اینجور مواقع بگو آره تو راست میگی و حق با تو. شوهرمم سریع بل گرفت که آره واقعا همین کار و باید کرد و با حرص میگفت.من خیلی ناراحت شدم که سر یه موضوع چرت اینجوری کار به بحق و دعوا بکشه برگشتم به برادر گفتم تو راجب چیزی که نمیدونی دخالت نکن لطفا .تا حالا باهاش اینجوری حرف نزده بودم اونم تعجب کرد و گفت نه من منظورم با تو نبود کلی گفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این کل قضیه بود ارزش اینجا گفتن نداشت هر سه بچه اید

اتفاقا من اصلا بخاطر این چیزای بچگانه بحث نمیکنم داشتیم با شوهرم شوخی شوخی کل کل میکردیم ولی بخاطر دخالت اون شوهرم بحث ث رو جدی گرفت و حتی سرم داد زد من حق ندارم ناراحت بشم؟

حتی چند سال پیش که نامزد بودیم شوهرم اسم منو تو گوشیش خانوم عزیزم سیو کرده بود و من مثلا محمدم سیو کرده بودم(اسم شوهرم چیز دیگس )اونوقت برادر شوهرم با دخالت های بیجا آنقدر جلو شوهرم گفت که تو ببین چی گذاشتی و اون فقط اینجوری گذاشته که شوهرم بعد مدتی اسمم رو عوض کرد و فقط معمولی اسم خالی گذاشته.من از این ناراحتم که با دخالت های هر چند کوچک ولی چه تاثیر بزرگی روی شوهرم و رفتارش با من میزاره با این که شوهرم ۸ سال ازش بزرگتره