2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست
اوضام خوب نیست عزیزم واسه همونه اشتهام کلا تعطیل شده

عزیزم،بمیرم 😢 

نزار وزنت بیاد پایین خواهری، خودت مهمی ، اهمیت برا خودت قائل باش، نزار کسی ناراحتت کنه، محکم جلوش وایسا

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ای جونم.پسر گلتو از طرف من ببوس و از خدا بخواه به منم یه دختر و پسر سالم البته بعد از ازدواج بده

میخوای عکس خواستگارت رو ببینی

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم ۱۹ سالمه میخوام یخوروه قد بکشم بنظرت هنوز جا دارم یجا خوندم تا ۲۵ سالگی میتونم.ولی به بسکتبال اص ...

عزیزم من از دوم دبستان رفتم... البته من نمیرفتمم همینقد میشدم چون مامانم 175

بهتره بری دکتر غدد 

شاید راهی باشه

خوبه کاش مثل شما میتونستم کنار بیام با وزنم، بخاطر اینکه جثه ضعیفی دارم رفتم رزمی، که روزم زیاد هست، ...

بنظر من که وزنت خیلی خوبه، بقول بچه ها باربی ای 😁

ولی اگه خودت بخوای میتونی با بدنسازی بیشترش کنی

عزیزم من از دوم دبستان رفتم... البته من نمیرفتمم همینقد میشدم چون مامانم 175 بهتره بری دکتر غدد&nbs ...

منم پدر مادرم خیلییی قد بلندن قشنگ هیکلی نسبت به خواهرامم استخون بندیم بهتره واینکه یهنمه قدم بلندرتشونه از همشونم کوچیکترم.ولی دوس دارم ۱۷۰ بشم حداقل برم دکتر غدد یعنی چکار میتونه بکنه؟؟؟؟

دیر اومدی نخواه زود برو    

من وزنم ۶۰ بود همه میگفتن لاغری یکم پر تر شو پودر جینسینگ خوردم رسیدم ب ۶۴ میخوام تا ۶۸ برم دیگه ادامه ندم 

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
عزیزم،بمیرم 😢  نزار وزنت بیاد پایین خواهری، خودت مهمی ، اهمیت برا خودت قائل باش، نزار کسی نار ...

خدا نکنه خواهری جونم دور از جونت💋❤💋

یه اتفاقی برام افتاده که اینجوری شدم

کسی جلوم نیست خیالت راحت😁😍😍😍❤💋❤

مرسی عزیزم ولی من همیشه ۴۵ بودم الان که ۴۹ شدم‌همه میگن‌خیلی خوب شدی ولی خودم حس چاقی دارم

نه اصلا اینطور نیست، اتفاقا اطرافیا راست میگن، الان وزنت و قدت عالیه، حفظش کن و نه وزن کم کن نه اضاف کن، این خوبه ، ماشالله 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
یعنی تو نی نی سایت غیر من ۱۵۵ نداریم ؟ خدایا تو ی چیز منحصر بفردم کردی 

😁😁😁😁😁

من ۱۵۸ 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
من وزنم ۶۰ بود همه میگفتن لاغری یکم پر تر شو پودر جینسینگ خوردم رسیدم ب ۶۴ میخوام تا ۶۸ برم دیگه ادا ...

از کجا خریدی؟؟؟؟منم باید ۶۰ بشم.الان ۵۴ فکر کنم تاچند ماه پیش که ۵۳ بودم شاید الان یه کیلواضافه کرده باشم🙄🙄

دیر اومدی نخواه زود برو    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز