2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا خریدی؟؟؟؟منم باید ۶۰ بشم.الان ۵۴ فکر کنم تاچند ماه پیش که ۵۳ بودم شاید الان یه کیلواضافه کرده ...

از عطاری بخر من تو ی ماه ۴ کیلو اصافه کردم

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
بنظر من که وزنت خیلی خوبه، بقول بچه ها باربی ای 😁 ولی اگه خودت بخوای میتونی با بدنسازی بیشترش کنی

مرسی عزیزم،  آره بدنسازی میرم در کنار  رشته رزمی 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
منم پدر مادرم خیلییی قد بلندن قشنگ هیکلی نسبت به خواهرامم استخون بندیم بهتره واینکه یهنمه قدم بلندرت ...

نمیدونم عزیزم فقط شنیدم یکی از دوستام برا دخترش گفت رفتم دکتر غدد انگار...برا قد کشیدنش

کامل یادم نیست چی گفت

خدا نکنه خواهری جونم دور از جونت💋❤💋 یه اتفاقی برام افتاده که اینجوری شدم کسی جلوم نیست خیالت راح ...

💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤ انشالله که همیشه شاد و تندرست و موفق باشی خواهر  گلم 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

ای جونممممم اقا من از همین حالا نامزدیموبا یاسین بهم میزنم این کوچولو خیلی قشنگ تره انگار

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز