2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست
واو چه خوب.بعد چطور استفادش میکنن.وای اگه چاق بشم چی میشههه😍😍

دوساعت قبل ناهار

دوساعت قبل شام

ی قشق مربا خوری تو ی لیوان آب

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قد 158وزن با ارز پوزش 77

راستش یکم باید وزن کم کنی، حقیقتا، اونم با ورزش و بدنسازی،  بدنسازی عالیه، فقط چاق نمیکنه، تمریناتی که داری با مال من خیلی فرق داره

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ای جونممممم اقا من از همین حالا نامزدیموبا یاسین بهم میزنم این کوچولو خیلی قشنگ تره انگار

اره به خدا اینقدر نازه که خدا میدونه.همین الانم ببرش هر جور خواستی بارش بیار!!!

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
راستش یکم باید وزن کم کنی، حقیقتا، اونم با ورزش و بدنسازی،  بدنسازی عالیه، فقط چاق نمیکنه، تمری ...

اره اخه دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم برم ورزش

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
اره به خدا اینقدر نازه که خدا میدونه.همین الانم ببرش هر جور خواستی بارش بیار!!!

جونم واسه نی نی مخصوصا واسه پسر بچه درمیره.هم من هم یاسین.

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 
من همسرم187خوبه بنظرم اما داداش ام 192 ایده اله بنظرم😀 قد 180برا مرد متوسطه.  به بالا بلنده. ...

من مرد 183_185 رو برای خودم دیگه جذاب میدونم 😀

البته بقول تو اندام خوب اولویته

یه کیس داشتم قدش 190 بود کنارم یه جوری بنظر میومد همشم میگفت دخترای 170 به بالا ایده آلن!

بعد میگفتم برو با همونا میگفت نه شوخی میکنم یه تار موی تو رو نمیدم به اونا 😂 کلی ام همه دخترا رو قد بلند و قد کوتاه دید میزد، سپردمش به جامعه 😁 

بنظرم هر زن و مردی باید نسبت به هم تناسب داشته باشن و کیفیت قدی شون مناسب هم باشه وگرنه 190 برای یکی ایده آله اما برای من غیر قابل قبول 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من مرد 183_185 رو برای خودم دیگه جذاب میدونم 😀 البته بقول تو اندام خوب اولویته یه کیس داشتم قدش 1 ...

همون بهتر که سپردیش به جامعه😁 

یعنی‌دل سپردم به این حرفت امشب 😅

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
اره اخه دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم برم ورزش

آخه عزیزم، خدا حفظشون کنه 😍😍😍😍

تو خونه ورزش کن، روزی 20 دقیقه،  نرمش عادی، دراز نشست، شنا، اما مثلا امروز 10 تا شنا رفتی فردا 12 تا پس فردا 14، کم کم پله پله ورزش رو بیش تر کن که یهو زده نشی از ورزش، 

رژیم هم سعی کن برنج رو خیلی کم بخوری، آخه برنج از نون خیلی تو اضافه وزن تاثیر  داره، 

روزی 6 وعده غذا تو نعلبکی بخور، که هم برا بخوری ضعف نری و هم کم بخوری، همراه با غذا اب کرفس بخور،  آب کرفس مزه مثل خود اب داره ولی برا کاهش وزن عالیه

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز