2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست
وزنت اره باید بیشتر بشه البته باورزش

ژنتیک لاغرم،  متاسفانه کاریش نمیشه کرد، وگرنه من 5 ساله ووشو کارم، و تازگی هم بدنسازی میرم، دکتر هم رفتم تیروید نرمال، ویتامین تکمیل، ان یا و.... هم نداشتم،  قرص سیپروهپتادین قرص اشتها نوشت جای اینکه اشتها اور باشه خواب اور بود، بهش گفتم شربت نوشت بازم تاثیری نکرد،  😔

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
من قبلا مهم نبود واسم اینقدر که دوستای بلند تر از خودم از قدشون ایراد گرفتن گفتم زشته من چیزی نگم

متوسطه این قد 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍مرسی

حقیقته

😚😚😚

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
نه عزیزم قد رعنا خوبه به شرطی که خون به مغزش برسه بقیه رو با توجیه من درآوردی نابود نکنه 😁 وگرنه ق ...

شاید مرد بوده اصلا که 180برا مرد بلند حساب نمیشه😀 از اون رو گفته

ورزش میکنی دیگه گلی جونم منم چند سال پیش هم وزنت بودم 

چطور وزنت رو تونستی ببری بالا؟ 

ورزش که میکنم هر روز، ولی نتونستم وطنم رو ببرم بالا، فقط واقعا تعریف نباشه قدرت بدنیم زیاده، نه وزنم

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز