2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست
بچه ها مهمتراز قد بلندداشتن تناسب اندامه مههمهههههههه نمونش همون شکیرا ک  زهرا گفت.....

دقیقا 

بعضیا قدشون بلنده ولی اصلا ی وضعی بعد میان اینجا هی میگن من قدم بلنده پز میدن 

اینجوری من همون کوتاهو بیشتر میپسندم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۱ و ۷۶ هستم شوهرمم ۱ و ۷۸ ولی خییییلی بلند نیستم معمولیم میرم بیرونم حس نمیکنم از بقیه بلند ترم من پدرم خیییییلی بلنده فقط من به بابام رفتم پسرمم به من رفته همیشه میگن پسر یه سر و گردن از مادر بلندتره😍

نمیدونم فازش چی بوده هرکس بوده حالش خوب نبوده😀 قد متوسط تو ایران  160یا 164باید باشه فک ک ...

نه عزیزم قد رعنا خوبه به شرطی که خون به مغزش برسه بقیه رو با توجیه من درآوردی نابود نکنه 😁

وگرنه قد بلندی در نوع خودش صفت نیکوییه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"