2777
2789
عنوان

دخترایی که دوست دارن ازدواج کنن

478 بازدید | 26 پست

سلام خانوما دخترایی که الان موقعیت ازدواج دارن و واقعا دلشون میخاد ازدواج کنن باید بیشتر کجا ها حضور داشته باشن که کیس ازدواج پیدا بشه میگن قسمت و سرنوشت جوری هست که دختر تو خونه هم باشه کسی نبینتش اونی که خدا واسش در نظر گرفته پیدا میشه ولی واقعا دخترای دم بخت باید بیشتر کجاها برن که بتونن کیس ازدواج نه واسه دوستی پیدا کنن چون تو کوچه و خیابون پیشنهاد دوستی خیلی زیاده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه محل کار

کلا حضور بیشتر تو اجتماع مساوی با موقعیت های بیشتر 

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
مادرت باید خلاق باشه 

آفرین مادر مهمه ...من همیشه به مامانم میگم تو اگر صد تا دختر کور هم داشتی سریع شوهرش میدادی با این زبونت و زبر وزرنگیت ..حالا خداوکیلی تعریف از خودم نباشه من خودم خوب بودم زود شوهر کردم 😅

اتوبوس . اغلب پیش زن های مسن بشینه شوخی نیستا

بامزه بود 😁😁

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
با همسایه ها رابطت گرم باشه  بسیج برو  مسجد برو  باشگاه برو  جاهای عمومی دیگ ...

دوستم یک ماه محجبه شد رفت مشجد خواهر شوهراش دیدنش خواستگاری کردن .تموم شد رفت.حالایکعمر بیحجاب بود ها از اونا که پارتی میرفتن فلان .

دیر اومدی نخواه زود برو    

رفته به سرخاک بخدا بیشتراقوام ما یکیش خواهرم پسر داییم باهم رابطه نداشتیم سریه موضوعی بعد چن سال خواهرمو سرخاک میبینه میاد خواستگاری یا پسرعمم با به دختری ازدواج کرد چن بار سرخاک دیده بودش