2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته ولی من خیلی مطالعه کردم شرایط پناهندگی دادن فرق میکنه ولی همه ی کشورا وقتی پناهنده شی ن ...

من انگلیس رو شنیدم اینجوره ک شما میگی ولی همینطوریام نیست ک همه شرایطو جور کنن واسشون زندانی داره یه چند وقت بخاطر اینکه غیر قانونی وارد کشور شدن 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
واسه اینکه هیچ احترامی ندارید، همیشه به عنوان پناهنده تو جامعه میبیننتون. به همین سادگی ها هم کیس پن ...

چراازچیزی که خبر ندارین حرف میزنین اخه؟کی میگه پناهنده هیچ احترام نداره شما ازایران پاتو گذاشتی بیرون؟تاحالا اصلا شکل پناهنده ها یا کمپ یا حقوق بشر یا دفتر سازمان ملل دیدی؟

بیشتر کشورها دارن پناهنده ها رو به کشور اصلی برمیگردونن مثل آلمان  آنقدر اطرافم پناهنده ...

نه عزیزم شایعه پراکنی نکنین خاهرم المانه قبول شده 5ساله هست هیچ کس مگر اینکه مشکوک باشن ب جاسوسی و این چیزا رد نمیکنن عجیبه این اطلاعات کج و کوله شما.پلیس فدرال المان ب هیچ وجه باپلیس ایران همکاری نداره تحت هیچ شرایطی پناهنده چ سیاسی چ مذهبی پس تمیده ب ایران

چراازچیزی که خبر ندارین حرف میزنین اخه؟کی میگه پناهنده هیچ احترام نداره شما ازایران پاتو گذاشتی بیرو ...

بله عزیزم من سوئد زندگی میکنم ، دانشجویی اومدم و به عنوان برنامه نویس دارم کار میکنم. اطرافم پناهنده زیاده و اخبار و قانون ها رو هم خیلی دنبال میکنم. بازم بگم؟

من انگلیس رو شنیدم اینجوره ک شما میگی ولی همینطوریام نیست ک همه شرایطو جور کنن واسشون زندانی داره یه ...

خب قانونی میرن تا رسیدن میرن سفارت واس پناهندگی

منم خوندم عزیزم

چنوقته تو فکرمه

قانونی رفتن بعدم پناهندگی...

عزیزم من هم ازایران اومدم پناهنده شدم خیلی عم خوبه.مستقیم فکرنمیکنم بتونین برین نروژ باید از سازمان ...

فکر کنم اینجوری میشه سیاسی و دیگه نمیتونن برگردن ایران اگ اشتباه نکنم

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
بله عزیزم من سوئد زندگی میکنم ، دانشجویی اومدم و به عنوان برنامه نویس دارم کار میکنم. اطرافم پناهنده ...

من دارم بعنوان پناهنده زیر نظر حقوق بشر باحمایت دفتر سازمان ملل زندگی میکنم.بازم بگم؟؟؟؟حقوق دارم خونه دادن بچه هامم رایگان درس میخونن.

فکر کنم اینجوری میشه سیاسی و دیگه نمیتونن برگردن ایران اگ اشتباه نکنم

بهرحال هیچ کشوری پناهنده های سیاسی مذهبی پس نمیده عزیزم مگر اینکه چرت و پرت باشه درخاست پناهندگیش یا مشکوک ب جاسوسی باشن