بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه اینکه هیچ احترامی ندارید، همیشه به عنوان پناهنده تو جامعه میبیننتون. به همین سادگی ها هم کیس پن ...
چراازچیزی که خبر ندارین حرف میزنین اخه؟کی میگه پناهنده هیچ احترام نداره شما ازایران پاتو گذاشتی بیرون؟تاحالا اصلا شکل پناهنده ها یا کمپ یا حقوق بشر یا دفتر سازمان ملل دیدی؟
بیشتر کشورها دارن پناهنده ها رو به کشور اصلی برمیگردونن مثل آلمان آنقدر اطرافم پناهنده ...
نه عزیزم شایعه پراکنی نکنین خاهرم المانه قبول شده 5ساله هست هیچ کس مگر اینکه مشکوک باشن ب جاسوسی و این چیزا رد نمیکنن عجیبه این اطلاعات کج و کوله شما.پلیس فدرال المان ب هیچ وجه باپلیس ایران همکاری نداره تحت هیچ شرایطی پناهنده چ سیاسی چ مذهبی پس تمیده ب ایران
چراازچیزی که خبر ندارین حرف میزنین اخه؟کی میگه پناهنده هیچ احترام نداره شما ازایران پاتو گذاشتی بیرو ...
بله عزیزم من سوئد زندگی میکنم ، دانشجویی اومدم و به عنوان برنامه نویس دارم کار میکنم. اطرافم پناهنده زیاده و اخبار و قانون ها رو هم خیلی دنبال میکنم. بازم بگم؟