2777
2789
پناهندگی دردسر داره خوب نیست چرا نمیرید ترکیه؟اگ پول و سرمایه دارین اونجا یه خونه اجاره یا بخرید برا ...

سرمایه خاصی نداریم. نهایتا ۱۳۰ ملیون که هیچ ارزشی نداره. میگه بریم نروژ دوستم رفته اونجا کار داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرمایه خاصی نداریم. نهایتا ۱۳۰ ملیون که هیچ ارزشی نداره. میگه بریم نروژ دوستم رفته اونجا کار داره

قانونای هر کشوری فرق میکنه لنگلیس راحت پناهنده قبول میکنه عوضش المان و فرانسه نه اصلا قبول نمیکنن نروژم اگ سخت نمیگیره خوبه ولی اگ قوانینش سختگیرانه باشه و گیر یده اذیت میشین بازم از یکی ک راهشو بلده و دلال نباشه مشورت بگیرین 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

خيلي  خطرناكه زندگي تو كمپ چيزي كه نيست كه تحملش راحت باشه خصوصا واسه يه زن

اگه شوهرت هنر خاصي داره مثه جوشكاري برق سنگ كاري و...

راحت بهتون قانوني اقامت ميده نروژ

اگه نه و حتما ميخايد بريد شوهرت اول بره كمپ كارش كه درست شد شما ميتوني بري 

زن نميتونه تو كمپ دوام بيارن

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
خيلي  خطرناكه زندگي تو كمپ چيزي كه نيست كه تحملش راحت باشه خصوصا واسه يه زن اگه شوهرت هنر خاصي ...

درسته خیلی بده و سخته اسم اوردنش اسونه

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

عزیزم من هم ازایران اومدم پناهنده شدم خیلی عم خوبه.مستقیم فکرنمیکنم بتونین برین نروژ باید از سازمان ملل و حقوق بشر درخاست بدین وقتی قبول بشین باهزینه خودشون میفرستن کشور سوم

چرا؟ از چ لحاظ

واسه اینکه هیچ احترامی ندارید، همیشه به عنوان پناهنده تو جامعه میبیننتون. به همین سادگی ها هم کیس پناهندگی و دیگه قبول نمیکنن . گول یه مشت قاچاقچی و نخورید. من پناهنده نیستم اما اطرافم خیلی پناهنده میبینم که زندگی دردناکی دارن