2777
2789
عنوان

دیوونم کردن

430 بازدید | 31 پست

سلام خانواده همسرم دیوونم کردن تو این 6 سال عذابی نبوده که نداده باشن تازه به روی خودشونم نمیارن که اذیت کردن و معتقدن ماکه کاری با شما نداریم.الان که بچه دارم بهتر شدن اما یه سره مادرشوهرم میگه تو شیر نداری.یا مثلا میگه بچه لباس نداره لباسای بهارو بدم بهش یا میخاست بشورتش میگه حوله نداره حوله بهارو بدم شیشه نداره شیشه بهارو بدم بهار نوه اون یکی پسرشه که عاشق اون پسرشه مادر شوهرم.اخه زن حسابی بچه من سیسمونی داشته همه چی داره.وقتی میرم خونشون بچه رو یه ثانیم به من نمیده خوب نگهش داره اما بچه جیغ میزنه منو میخاد به زور نگهش میداره یا من دارم پوشک عوض میکنم میاد چنگ میزنه ازم میگیره گیر میده بهن که تو دیر به دیر شیر میدی یا بچه رو میزاری پیش مامانت میری بیرون بچه گشنش میشه اخه مگه من عقل ندارم شیر بزارم براش.هر چی هم میگم فایده نداره به خدا اینا محبت نیست فقط منو ناراحت میکنه وقتی هم شیر میدم چشم میدوزه به سینم ببینه شیر میاد یا نه.ما تو خونه بابام زندگی میکنیم یه خونه نبش خیابون اصلی و جای خوب چند شب پیش پدر شوهرم مارو رسوند بعد گفت اینجا جای درست حسابی نیست مردمش بی فرهنگن اخه دوست داشتم بگم تو خوبی که تو خونه اجاره ای تو شهرک میشینی انقدر  گیر میدن که بگم سرتون سوت میکشه یا همش به شوهرم میگه تو  بخور لاغری زیاد بخور حتما غذا ندارین خونتون از وقتی از خونه ما رفتی لاغر شدی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

همه از این مشکل ها دارن خواهر من. بیخیال باش وگرنه نه اعصاب برا خودت میزاری ن خانوادت

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمم میدونه رفتاراشونو اما میگه دیر میریم که ناراحتمون نکنن یه سره گیر گیر گیر تا میرم بچه رو میگیره اول گلسرشو بعد لباساشو در میاره لباس خونه تنش میکنه  نمیگه من دوست دارم بچم خوشتیپ باشه  همونجوری میبرتش جایی که بعد فامیلاش بگن اینا عرضه ندارن لباس تن بچه کنن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

ول کن بابا بده بهش نگهش داره خودتم یکم استراحت کن هروقتم یه چیزی گفت برعکسشو انجام بده بفهمه برات مهم نیست

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

به شوهرت بگو بهش تذكر  بده خودتم يكم بي خيال باش راحتتري

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

بابات دختز داده

خونه داده

جهاز داده

سیسمونی هم داده 

معلومه که پررو میشن و این حرفا رو میشنوی دیگه

مقصر خودتونین

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

وای خدا واسه کسی نخواد حالا اگه خانواده شوهر دخترش یکی از این حرفا را به دختر خودش بزنه دیگه واویلا

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
ی بار سفت ومحکم بگو دوست ندارم نوکران دخالت کنین.ینی چی عجب آدمهای بی فرهنگی پیدایشان.اصلا رو نده

هر بار میگم سری بعد میگم اما بازم نمیتونم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

میدونی چیه ؟این همش یه دلیل داره اونم اینه که به خودت وخانوادت حسودی میکنن چیزی دارین که اونا ندارن و خودشونو با گفتن این خرفا خالی میکنن والبته تحقیر اتفاقا خوشحال باش که حسودی میکنن بهت 

تا خدا با من است زمانه با من است .