2777
2789
عنوان

دیوونم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به شوهرت بگو بهش تذكر  بده خودتم يكم بي خيال باش راحتتري

بارها گفته  که بچه من همه چی داره چرا میگی لباسای بهارو ببرین براش اما گوشش بدهکار نیست  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
شوهرمم میدونه رفتاراشونو اما میگه دیر میریم که ناراحتمون نکنن یه سره گیر گیر گیر تا میرم بچه رو میگی ...

من ناف بچه چرگ کرده بود هفته اول

توش الکی سفید انداختیم بچه جیغ زد شدید

مادرشوهرم بغلش کرد جان جان میکرد 

گفتم بده بچه مادرشو میخواد 

محل نداد

رفتم بچه رو چنگ زدم از بغلش با وقاحت گفتم بچه مادرشو‌ میخواد!!!

شوهرم خیلی لجش‌ گرفت 

مادرشوهرمم همینطور با اینکه هیچوقت اذیتم نمیکنن و نکردن 

اما حساب کار دستشون اومد

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

خداوکیلی چ مادرشوهر بیکاری داره ک تموم تفریحش سرک کشیدن تو زندگی شماست 

والا با این گرونی و خرج و مخارج  و مشکلات اینقد آدم بی کار و بیعارم پیدا میشه که سرگرمیش این چیزا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بارها گفته  که بچه من همه چی داره چرا میگی لباسای بهارو ببرین براش اما گوشش بدهکار نیست  

حق ميدم بهت خودت يه بار محكم تذكر بده

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
ببخشیدا چقدر گهن . سگ برینه بهشون . به یه ورت هم حسابشون نکنه . رابطه تو باهاشون  کم کن

خیلی رفتاراشون عجیبه  اصلا نمیخام برم خونشون بچم اذیت میشه یه ثانیه راحتش نمیزارن  پدر شوهرم بچه 5 ماه رو میگیره میندازه هوا  اونم میترسه حرفم بزنم میشم بده که بچه شو به ما نمیده و فلان 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خیلی رفتاراشون عجیبه  اصلا نمیخام برم خونشون بچم اذیت میشه یه ثانیه راحتش نمیزارن  پدر شوه ...

وای وای چ کار اشتباهی اصلا اجازه بالا انداختن بچه رو ندید اونقدر ک این کار عوارض بدی داره 

هر وقت تیکه میندازه که لباس و وسایل بهارو بدم به پسرت بگو پسرم داره اگه بهار نداره من بدم بهش اگه هم گفت شیر نداری بگو بیا خودت بخور ببین دارم یا نه  والا چه فضولن 

تا خدا با من است زمانه با من است .
من ناف بچه چرگ کرده بود هفته اول توش الکی سفید انداختیم بچه جیغ زد شدید مادرشوهرم بغلش کرد جان جان ...

وقتی به دنیا اومد دیدنی بود مادر شوهرم یه سره با مامانم میگفت شما بلد نیستی هر روز میومد با طلبکاری میگفت نافش نیوفتاده  انگار ما مسئول افتادن ناف بچه ایم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
عزیزم اگه چندبار قشنگ محکم جوابشو بدی کمتر گیر میدن 

دقیقا.مادرشوهر من چندباری مستقیم و غیرمستقیم دخالت کرده تو کارامون.خیلی مودبانه متوجهشون کردم که خودمون میدونیم چه کنیم(من زبونی، شوهرم در عمل).از اون ببعد تا ازشون نخوایم اظهارنظرم نمیکنن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
وقتی به دنیا اومد دیدنی بود مادر شوهرم یه سره با مامانم میگفت شما بلد نیستی هر روز میومد با طلبکاری ...

با دوستمون که گفتن خانواده همسرت به خانوادت حسادت میکنن موافقم.مشکل ماهم دقیقا از همین جا سرچشمه میگفت.هووووف

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...