2777
2789
عنوان

لطفا کمک

33 بازدید | 8 پست

ااین موضوع بر میگرده به قبل عید .جاريم از تابستون سال گذشته تا اوایل بهمن هر روز زنگ میزد و غیبت خانواده شوهرمو میکرد تا اینکه شوهرم تو گوشی من پياماشو می بینه و میره به حانوادش میگه به فلاني بگين تو زندگی من دخالت نکنه اونا هم به جاريم میگن من از این جریان خبر نداشتم تا اينکه زنگ زد و گفت تو رفتي گفتي و اينا من گفتم نه و تموم شد دیگه زنگ نزد بهم .

و از همون موقع رفت و آمد کمتر شده .حالا شنیدم که به خانواده شوهرم گفته میام همه ی حرفای منو با سند بهتون ميگم که چی پشت سرتون ميگفته 

منم امروز کلا اعصابم خرد بود پیامای زیادی بهش دادم 

خدایا کمکم کن

چیو ثابت کنی  .اون شش سال عروس این خانوادست من دو سال 

حالا میخواد از زبون من بره بگه که من این حرفا رو زدم نه اون

نمیدونم باهاش چکار کنم 

بنطرتون خودم زودتر برم حرفایی که گفت و به خانواده شوهرم بگم یا نه?

خدایا کمکم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه شما پیاماشو نداری؟ 

خودت اصلا شروعش نکن هروقت حرف زد بعد پیاماشو نشون بده اصلا توجه نکن 

جاری منم از زبون من حرف دورغ زده بود برادر شوهر کوچیکم ‌عمه همسرم و مادرشوهرم چون منو میشناختن از خجالتش دراومدن دیگه کلا لال شد 😂😂😂 اصلا به جایی نکشید خودم وارد عمل بشم 

شما هم صبر کن ببین چی میشه 

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

من عروس بزرگترم و اون تازه اومده با این حال همه منو میشناسن اونو هم‌میشناسن توجه نکن اصلا

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

نه متاسفانه پياماشو پاک کردم چون نمیخواستم همسرم ببینه و دعوا راه بندازه. بهرحال اون شش سال عروسشون بوده اتو داره ازشون نه من حرفايي که بهم زده منو از خانواده همسرم متنفر کرده چون همش بد منو پیشش گفتن

خدایا کمکم کن
نه متاسفانه پياماشو پاک کردم چون نمیخواستم همسرم ببینه و دعوا راه بندازه.  بهرحال اون شش سال عر ...

پس بیخیال اهمیت نده ببین چی پیش میاد من مطمئنم چیزی نمیشه ، اون هیچی نداره از شما ، خب دیگه مشخصه هدفش چی بوده دوبهم زنی و اختلاف و.... شما به حرفاش اهمیت نده ، اوناهم بعد ۶ سال عروسشونو میشناسن دیگه شما اصلا اهمیت نده 

میفهمم چی میگی ناراحتی ، منم خیلی عصبی شدم فهمیدم جاریم این کارو‌کرده ولی دیدم کل خانواده شوهرم حالیش کردن نباید حرف اضافه بزنه ، فک کن برادرشوهرکوچیکم فقط ۱۷ سالشه آنچنان برخوردی باهاش کرد که موندم فقط ، شما خودتو درگیر نکن و اهمیت نده ببین چی میشه