2821
2789
عنوان

لیزیک چشم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 121 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوشنبس عملم😣

به سلامتی ...نترس عزیزم..تنها چیزی که نداره درده...حتی همون به قول خودت چنگکش...تو اطرافیانم کسایی که انجام دادن هیچ کدوم اذیت نشدن...دعا کنید چشم منم خوب شه

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊

اصلا نترسید دوست من...

من چندین ساله عمل کردم و فوق العاده راضیم

نه درد داره و نه خونریزی...

چند تا قطره هست که در فواصل زمانی معین باید بریزی داخل چشم...تا یک ماه از شامپو بچه باید استفاده کنی......

لایک نکنین. سپاس.....
عههه از منم استیگماته

مال من دوتا چشامه

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
خیلی آسونه بستگی به دکترت هم داره. دکتر من حواسمو پرت میکرد و باهام حرف میزد نفهمیدم کی تموم شد

خوش بحالتوننن من ب فکر لنز افتادم فعلا تا برم عمل ...خیلی گرون شده گمونم کاش همون ۵ سال پیش انجام داه بودم

ترس و دردی نداره اصلا. ولی یک هفته چشمات به نور حساس میشه و درد میگیره. باید جلو خورشید نری به هیج وجه. روشنایی اذیت میکنه چشاتو. معمولا تا یک ماه هم باید عینک آفتابی استفاده کنی حتما. 

چنگک میزارت تو چشم ؟من از اون میترسم ...

نه بابا چ چنگگی استرس نداشته باش

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من سه هفته پیش انجام دادم

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
الان خوبه دیدتون ؟خوش بحالتون ک راحت شدین 

اره دیدم خوبه..اما گاهی چشمم درد میگیره که فکر کنم به خاطر زیاد نگاه کردن گوشیه..شما هم انجام بدید راحت میشید..من ۱۶ سال عینکی بودم

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
الان عکس میگیرن اگه قرنیه بخاطر آستیگمات نازک نشده باشه عمل میکنن منم آستیگمات داشتم ولی عمل کردم و ...

چه خوب پس دکترم زیاد وارد نبود 

آخه از عینک خسته شدم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792