بچه هااا اونایی ک چشاتونو لیزیک کردین میاین از تجربه تون بگین؟؟ چه جوری بود؟ دردی اشکی سختی چیزی؟؟ من خیلی میترسم شنیدم میگن ۱۰ دقیقه بیشتر طول نداره و دردم نداره ولی من خییلی میترسم اخه زیاد پلک مزنم میترسم نتونم چشاموخوب باز نگه دارم از اون چنگک هم ک میکنه تو چشم تا باز بمونه بینهایت وحشت دارم😭😢😳
مشاوره آنلاین پزشکی، ثبت نسخه و آزمایش:🩷 doctoreto.com/doctor/dr-zahra-sadat-niyakan/ZQbzOj
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به سلامتی ...نترس عزیزم..تنها چیزی که نداره درده...حتی همون به قول خودت چنگکش...تو اطرافیانم کسایی که انجام دادن هیچ کدوم اذیت نشدن...دعا کنید چشم منم خوب شه
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
ترس و دردی نداره اصلا. ولی یک هفته چشمات به نور حساس میشه و درد میگیره. باید جلو خورشید نری به هیج وجه. روشنایی اذیت میکنه چشاتو. معمولا تا یک ماه هم باید عینک آفتابی استفاده کنی حتما.
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
الان عکس میگیرن اگه قرنیه بخاطر آستیگمات نازک نشده باشه عمل میکنن منم آستیگمات داشتم ولی عمل کردم و ...
چه خوب پس دکترم زیاد وارد نبود
آخه از عینک خسته شدم
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓