2777
2789
عنوان

دفع کک

| مشاهده متن کامل بحث + 9076 بازدید | 32 پست
نشنیده بودم  یعنی پتوها رو بشوریم افتاب پهن کنیم؟  لباسا هم حتما باید خیس افتاب بذاریم؟

اصلا نیاز به شستن همه چی نیست چون کک معمولاً توی لباس کسی که نیشش میزنه می‌ره شما پتو رو هم بشوری باز ممکنه توی لباس اون شخص کک باشه باید چندین بار وقتی مطمئن بودی کک توی لباستون هست با لباس برید زیر دوش بعد پتو ها رو هم بشورید که معمولا بعد از چند بار با لباس دوش گرفتن کک ها نابود میشن و دیگه به شستن پتوها نیاز نیست 

اگر حیوان توی خونه دارید باید ‌‌‌‌سم کک بگیرید و حسابی سم پاشی کنین ولی اگر بخاطر مسافرت کک وارد خونه کردید همین با لباس دوش گرفتن کفایت می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا کک با تکوندن لباس از بین نمی ره مگر اینکه لباس ها رو توی یک جای خیس بتکونی که کک بعد از افتادن ...

منم نگفتم که باتکوندن ازبین میره فقط دیگه داخل خونه نمیاد که بچه رونیش بزنه

بله فقط با لباس برید زیر دوش آب چندین بار که اینکار رو انجام بدید کک ها از بین می رن

خب تخماشون که می رسن چی؟ چقد طول میکشه با این روش؟

ساعت ۴صبح رفتم زیردوشا بالباسا خیلی سبک شدم

خب تخماشون که می رسن چی؟ چقد طول میکشه با این روش؟ ساعت ۴صبح رفتم زیردوشا بالباسا خیلی سبک شدم

در مورد تخم هاشون نمی دونم ولی با همین روش با لباس زیر دوش ادامه بدید کم کم از بین می رن چون کک وقتی خیس بشه از بین می ره 

منتقل که میشه ولی اونقدر ها کک مشکل ساز نیست شما با همین روش دوش آب با لباس ، یک روزه همه ی کک ها رو ...

عزیزم   دوستم  یک گربه بزرگ کرده   که الان چهار ماهشه

متاسفانه تو این تابستون درگیر کک بوده و من هم هر هفته یکبار میرم براش غذا و اینا میبرم

چند تا تو اتاق خودم کک پیدا کردم ولیخدارشکر تاحالا گزش حس نکردم

خیلی راه حلها امتحان کردم ولی برای کک گربه هنوز خوب نشده  حتی دکتر بردیم و شستشو چند بار

به نظرتون چکار کنم

برامون مقدور نیست سممپاشی  چون گربه رو جایی نداریم بزاریم