2777
2789
عنوان

به نظرتان من حامله میشمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست

عزیزم من بعد چند سال تقریبا خودم متخصص شدم اگه دوس داشتی اعداد آزمایش شوهرت رو بگو یا عکسش رو بزار تا بهت بگم واقعا خوبه یا نه

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
آره عزیزم مشکل خاصی نداری حتما حامله میشی اما یه شرط مهم داره ذهنت رو آزاد کن بهش فکر نکن بخدا من بع ...

خودم بیخیال میگیرم اکا این شوهر منهر بار نزدیکیمیکنیمبعدشمیگهنی نیمون چطوره منو میندازه تو فکر هر چی هم بهشمیگم نگو بازم میگه یادشمیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره عزیزم مشکل خاصی نداری حتما حامله میشی اما یه شرط مهم داره ذهنت رو آزاد کن بهش فکر نکن بخدا من بع ...

وااای آره😍😍😍 ان شاالله نی نی هامون صحیح و سالم بیان بغلم ون و قسمت همه منتظرا بشه ان شاالله 

. جنسیت نی نیت معلومه؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
عزیزم من بعد چند سال تقریبا خودم متخصص شدم اگه دوس داشتی اعداد آزمایش شوهرت رو بگو یا عکسش رو بزار ت ...

راستش جواب را بهمان ندادن ولی گفتن نرماله حتی قشنگ به ش هوم گفته بود همه چی نرماله جهشش شکل و تعداد ولی ازمایشهای که تو شهر خودمان گرفته بودیم خیلی پایین بود البته قبل از تقویتی ها

از کجا باید بهغميم چسبندگی نداریم یا تخمک گذاری درست انجام میشه?بدون آز البته

چسبندگی رحم دوروز بعدازپاکی دکتر سنوداخلی میکنه برات ،چسبندگی لوله هم باعکس رنگی تخمگذاری هم باسونو ازمایش هورمونهای تخمدان روهم باید بدی

توكلت به خدا باشه چرا نشي؟ 

به نظرم زياد نزديكي و اجباري نكنين 

من بارداريم زمان تخمك گذاري نبود اما اجباري نبود و ناخواسته شد به نظر من اين وقت تعيين كردن براي نزديكي باعث ميشه كه باردار نشين 

نیلا دختر ناز من
ان شاالله. امیدوارم خدا صدای دل شکسته ما را هم بشنوه به علی اصغرش قسم که به ما هم سعادت مادر شدن بده

انشالله همه منتظرا نتیجه بگیرن همین ماه

انشالله شماهم بیای خبر بارداریتو بزودی بدی

چسبندگی رحم دوروز بعدازپاکی دکتر سنوداخلی میکنه برات ،چسبندگی لوله هم باعکس رنگی تخمگذاری هم باسونو ...

پس ی غیر از اینا نشونه ای نداره?!من هیچ وقت مشکل پريودي نداشتم همیشه ب موقع شروع و پایان داشته،کیست و این چیزا هم نداشتم سونو دادم پارسال گفت اکي هستی،اقدام هم نداشتیم ک بگم بچه دار نشدم،ولی اینجا اينقد دیدم این چیزا رو حساس شدم

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗