سلام بچه ها من حدود1/5که ازدواج.کردم و خودم 31و همسرم43سالشه جلوگیری نداشتیم ولی باردار نشدم ازمایشهای هرمونی خودم خوب بود ولی ازمایش اسپرم همسرم جهشس پایین بود و یکی شکلش خلاصه خیلی دارو خورد خودمم تا میتونستم تقویتی دادم بهش خورد رفتم تهران ابن سینا اونجاباز از داد جالب بود که بهش گفته بودن جواب ازمایش اسپرمش نرماله و برای من عکس رنگی و سنو نوشتن من خوشحال شدم که گفتن ازمایشش نرماله خلاصه خودمم رفتم عکس و سنو انجام دادم لوله هام باز بودن اما یک چیزی مثل فیبرم. مشکوک بود تو سنو هم فقط چندتا کیست کوچک دیده شد خلاصه ازمایشهام بردم دکتر متخصص زنان بهم فقط کلومفین داد وگفت چون وزنت خوبه متفورمین نیاز نیست بهم گفت این چیزها مشکل های نیستن که باعث بشن حامله نشی و شما باید خودت حامله بشی اولین دوره کلومفین را خوردم اما خبری نشد به نظرتان من خودم باردار میشم یا نه،تو وا خدا بهم کمک کنید هر ماه انتظار دیوانه میشم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
عزیزم من بعد چند سال تقریبا خودم متخصص شدم اگه دوس داشتی اعداد آزمایش شوهرت رو بگو یا عکسش رو بزار ت ...
راستش جواب را بهمان ندادن ولی گفتن نرماله حتی قشنگ به ش هوم گفته بود همه چی نرماله جهشش شکل و تعداد ولی ازمایشهای که تو شهر خودمان گرفته بودیم خیلی پایین بود البته قبل از تقویتی ها
چسبندگی رحم دوروز بعدازپاکی دکتر سنوداخلی میکنه برات ،چسبندگی لوله هم باعکس رنگی تخمگذاری هم باسونو ...
پس ی غیر از اینا نشونه ای نداره?!من هیچ وقت مشکل پريودي نداشتم همیشه ب موقع شروع و پایان داشته،کیست و این چیزا هم نداشتم سونو دادم پارسال گفت اکي هستی،اقدام هم نداشتیم ک بگم بچه دار نشدم،ولی اینجا اينقد دیدم این چیزا رو حساس شدم