2777
2789
عنوان

خوش بو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 132 پست
زاچ از عطاری بگیر آسیاب کن بزن عالیه من که زیر بغلم موهم نداره دیگه

جدی؟؟؟یعنی مو روهم ازبین میبره؟؟؟زیربغل تیره نمیشه؟؟؟

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
من ٦ماهه از يه روش استفاده ميكنم فوق العاده راضيم نامزدم هي بو ميكنه ميگه چرا بو نميدي تو اين گرما😂 ...

اونوقت ضرر نداره ؟اخه اونم شیمیاییه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به غير از اسپري و مام و اينجور چيزا، من جاهايي مثل جنوب كه رطوبت داره و گرمه هميشه پودر بچه ميزنم، ي پودرايي هم هست عذر فروشيا بايد داشته باشن كه اسانس عطر هم داره معمولا هر عطري كنارش به جز كرم بدن و شامپو همون اسانسو پودرشم ميزنه، هم عرق سوز نميشي هم بوي خوبي داره فقط لباس مشكي ميخواي بپوشي بزن يكم بمونه بعد بپوش كه سفيد نشه لباست 

بچه ها پد زیر بغل هست تو داروخونه ها؟

شما دیدین؟

چه مارکی خوبه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها پودر بچه از عرق و خیسی جلوگیری میکنه یا از بو؟

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

من همه چی استفاده کردم هیچوقت بوی عرق نمیدم با اینکه تعریقم  بالاست 

اما یه چیزی جدیدا فهمیدم؛

کرم زینک اکساید بچه فیروز

یعنی تاثیرش عجیبه.

دوستم از خارج اومده بود. هر روز باید دوش بگیره بوی عرقش تند و تلخه. بهش گفتم استفاده کرد. عالی بود. داشت میرفت یه عالمه خرید برد با خودش

اررونم هست ۴ تومن و اینا

سرکه سیب مارک چی خوبه

تا حالا دقت نکردم😑😑😑😑

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه