2777
2789
عنوان

خوش بو ها بیان

6082 بازدید | 132 پست

برای جلوگیری از بوی عرق چی استفاده میکنید؟من خوزستانم هوا هم خیلی گرمه چی استفاده کنم ک بو عرق نگیرم؟مام زیر بغل خوبه؟ضرر نداره؟پوست تیره نمیشه؟

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗

اسپری پودری نیوا

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

با پنبه یکم سرکه سیب بزن به زیر بغلات بعد اسپری یا خوشبو کننده بدن بزن حله

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مام استفاده میکنم خیلی خوبه..منم اهوازم..پماد زینک اکسایدم خوبه

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

پماد زینک اکساید بعد حمام بزن اصن بو عرق نمیدی

مام خوب هم رکسونای صابونی

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

من ٦ماهه از يه روش استفاده ميكنم فوق العاده راضيم نامزدم هي بو ميكنه ميگه چرا بو نميدي تو اين گرما😂ميگم بماند😉

يه پماد زينك اكسايد بگير بعد از استحمام بزن زير بغلات به اندازه يه نخود هم زير بغلو سفيد ميكنه هم تا استحمام بعدي محاله بو بده عرقت

من هر روز دوش ميگيرم و بعدش به زير بغلم پودر بچه ميزنم خيلي ضد عرقه 

وقتي ام برم بيرون به زير بغل خودم و آستين لباسم از داخل ،مام زير بغل داو ميزنم عاليه .بعدشم يه عطر ملايم ميزنم به مچ دستم و گردنم و موهام