2777
2789
عنوان

تولد شوهرم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 66 پست
بعد اخر شب رفتیم جلوی در پدرشوهرم اینا کار داشتیم شوهرم برگشته به مامانش میگه پریسا اینا گرفته بعد ب ...

آره این کارش درست نبوده با خودش حرف بزن و بگو دلگیر شدی که اینطوری کارت رو بی ارزش کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هدیه رو بالاخره داد به باباش؟؟ عجب شوهر بی لیاقتی داری دیگه اصلا برا هیچ مناسبتی هدیه نخر براش 

نه نداد 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
آره این کارش درست نبوده با خودش حرف بزن و بگو دلگیر شدی که اینطوری کارت رو بی ارزش کرده

گفتم بهش کیه ک بفهمه 😔😔😔

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
ترسیدم عقده کنه بعدا بگه هیچی نگرفتی  تولد خودم ۲۰ روز پیش بود سوپرایزم کرد گفت تو فرق داری تو ...

نباید شب تولدش بدخلقی میکردی ک ب دعوا برسه همون خونه ک میومد میگفتی دلمو شکوندی ک کادوم رو خواستی بدی ب بابات شاید از نظر تو خوب نبود ولی من تو این اوضاع نمیتونستم چیز بهتری بگیرم!بعدم‌دیگه کشش نمیدادی!

بهت حق میدم ک ناراحت بشی ولی شوهرتم درک میکنم تو این اوضاع هرکی سرکاره نمیتونه گلیم خودشو از اب بکشه چه برسه دیگه ک بخواد از کار هم اخراج بشه!فقط خدا میدونه تو دل مردای بیچاره چی میگذره و چقدر تحت فشار هستن😔

عزیزم خیییییلی مراقب باش

تو الان میتونی خودتو به شوهرت نشون بدی

الان میتونی ثابت کنی چقدر براش زن خوبی هستی

واسه یه مرد خیییییییلی سخته که پیش زن و بچش شرمنده شه

ولی تو با اینکارت بهش یادآوری کردی که بیکاره و باید مراقب خرج کردنتون باشین

الان بدترین دوران زندگیش رو میگذرونه

خیلی اشتباه کردی که رابطه ازت خاست ردش کردی

غرورش میشکنه

ترسیدم عقده کنه بعدا بگه هیچی نگرفتی  تولد خودم ۲۰ روز پیش بود سوپرایزم کرد گفت تو فرق داری تو ...

اها پ همچین بی احساسم نیست😄

حتما تو جمع معذب بوده

من ک شوهرم از اینکارا بلد نیست

میگه من بلد نیستم.اگه هر کاری میخای انجام بدم برات بگو ک انجام بدم

۴ ساله هیچ هدیه تولد برام نگرفته.بجز ی بارش ک واقعا از دستش ناراحت بودم 😤

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
بعد اخر شب رفتیم جلوی در پدرشوهرم اینا کار داشتیم شوهرم برگشته به مامانش میگه پریسا اینا گرفته بعد ب ...

بهش میگفتی لباقت نداری دیگم چیزی نگیر وسلام 

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

حالا هدیه را خودت بده به بابات نزار استفاده کنه

در ضمن تو این شرایط مهمونی دادن خودش یعنی خوب بود پس اگه راضی نبود براش خرج کنی که صرفه جویی کنید چرا خودش شام دعوت کرده بود

ناگفته نماند منم شوهرم اصلا از هدیه هایی که براش میگرفتم خوشش نمیومد هرچی میگرفتم اصلا استفاده نمیکرد 

منم الان چند ساله که اصلااااااااااااااااا براش کادو نگرفتم 

اونم که قبلا برا من طلا میگرفت بهش میگفتم طلا را برای پس انداز خودت میگیری نه کادوی من اگه راست میگی به من پول دستی بده که بیشتر نیاز دارم به جای طلا اگه به من 50 تومن دستی میداد هم خوشحال میشدم اخه میدونستم واقعا برا خودمه

ناراحت نباش. خانومي مردا پيچيده تَر از اوني هستن كه بخواي به رفتاراشون دقت كني به خصوص الان كه تحت فشار هم هست 

من قديما خيلي رو شوهرم حساس بودم رو رفتاراش رو حرفاش با كوچكترين تغيري ميريختم بهم بعد ديدم بابا اين كه أصلا تو باغ نيست عين خيالشم نيست منم بيخيال شدم و زندگي شيرين شد 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
ناگفته نماند منم شوهرم اصلا از هدیه هایی که براش میگرفتم خوشش نمیومد هرچی میگرفتم اصلا استفاده نمیکر ...

نه بابا طلا مال زنه بزار طلا بخره ، من واسه روز مرد براش خمير ريش خريدم ولي واسه تولد ماشين ريش تراش خريدم كه قبلن داشت و ازش دزديده بودن مثل چي بگم ذوق كرد هر بار استفاده ميكنه كلي كيف ميكنه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
ناگفته نماند منم شوهرم اصلا از هدیه هایی که براش میگرفتم خوشش نمیومد هرچی میگرفتم اصلا استفاده نمیکر ...

عجب طلا هم میگیره ناراضی هستی😄 قدر بدون شوهر من هیچیییی نگرفته تاحالا جز ی بار ک کیک گرفت گذاشت رو میز گفت تولدت مبارک 😑اونم چون دید دارم گریه میکنم رفت گرفت شمع عدد تولدمم اشتباه گرفت خدا حفظش کنه خییییلی مرده خوبیه 😐😐😐😐