2777
2789
عنوان

تولد شوهرم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 66 پست

حالا چ اصراریه تو این اوضاع تولد بگیری

منم هر سال میگرفتم ی امسال دسم نبود نگرفتم

مردا زیاد مثل خودمون احساسی نیستن.😬

اگه تولد تولد نکنیم اصلا نمیدونن تولد چیه چ برسه تاریخشو حفظ کنن

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اخر شب رفتیم جلوی در پدرشوهرم اینا کار داشتیم شوهرم برگشته به مامانش میگه پریسا اینا گرفته بعد به خواهر کوچیکش میگه ببین بابا اینارو نمیخواد 😢😢😢😢

اخه کادو رو اینجوری میکنن

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

منم با نظر دوستان موافقم ، فشار زیادی روی ایشونه. 

و براتون دعا میکنم هرچه سریعترررر ، یه کار خیلی خوب براشون پیدا بشه.

درسته شما هم دلت گرفت از این حرکت.

من و دخترخالم عید مثلا اومدیم شوهرامونو واسه روز مرد سورپرایز کنیم ، کیک گرفتیم ، دخترخاله دیگمم داشت فیلم میگرفت یواشکی ، کیکا رو اوردیم تو پذیرایی توی جمع و گفتیم روزتوون مبارک

دیدیم انگااار نه انگار ، فقط معمولی گفتن مرسی

بهمون برخورد ، دختردایی دیگمم بعدا فیلمو ک واسه خودمون پلی کرد ، گفت وقتی که شما دوتا ضایع شدین...😁

بعدا که به شوهرم گفتم چه بی احساس بودی ، گفت من دیدم شوهر دخترخالت هیچ واکنشی نشون نداد منم خجالت کشیدم چیزی بگم! گفتم وا خوبه خونه ی ما مهمونن ، خب لابد اونم منتظر تو بوده. خلاصه پیش میاد این چیزا

شبم اومد پیشم منت کشی منم از شدت عصبانیت کر شده بودم گفتم فقط بگیر بخواب باهام کاری نداشته باش 

اخرشم دعوامون شد میخواست از خونه بره بیرون نزاشتم 😢😢😢

بعد اخر شب رفتیم جلوی در پدرشوهرم اینا کار داشتیم شوهرم برگشته به مامانش میگه پریسا اینا گرفته بعد ب ...

این حرکتش خیلی بد بود

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

میخواست رابطه داشته باشیم گفتم حق نداری بهم دست بزنی بگیر بخواب 

شمام موقع دعوا اینجوری میشید حالم داشت از خودم بهم میخورد گفتم خاگ بر سر من با این زندگیم😔😔😔😔

میخواست رابطه داشته باشیم گفتم حق نداری بهم دست بزنی بگیر بخواب  شمام موقع دعوا اینجوری میشید ...

من بودم خونه پدرشوهرم غوغا به پا میکردم واقعا که

این روزها

اگر خون هم گریه کنی

عمق همدردی دیگران با تو

یک کلمه است :

" آخـــــــی "
میخواست رابطه داشته باشیم گفتم حق نداری بهم دست بزنی بگیر بخواب  شمام موقع دعوا اینجوری میشید ...

هدیه رو بالاخره داد به باباش؟؟ عجب شوهر بی لیاقتی داری دیگه اصلا برا هیچ مناسبتی هدیه نخر براش 

این کاربری متعلق به دونفر است .

حالا چ اصراریه تو این اوضاع تولد بگیری منم هر سال میگرفتم ی امسال دسم نبود نگرفتم مردا زیاد ...

ترسیدم عقده کنه بعدا بگه هیچی نگرفتی 

تولد خودم ۲۰ روز پیش بود سوپرایزم کرد گفت تو فرق داری تو خانومی من مردم