2777
2789
عنوان

تولد شوهرم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 66 پست
نه بابا طلا مال زنه بزار طلا بخره ، من واسه روز مرد براش خمير ريش خريدم ولي واسه تولد ماشين ريش تراش ...

اخه همه طلاهام رو فروخت 

نه بابا من هرچی براش بگیرم ناراضیه حالا بزار ضروری ترین نیارش باشه

عجب طلا هم میگیره ناراضی هستی😄 قدر بدون شوهر من هیچیییی نگرفته تاحالا جز ی بار ک کیک گرفت گذاشت رو ...

قبلا میگرفت زودم میفروخت الان که دیگه خواب طلا هم نمیبینم

میدونه چه قدر دوست دارم پول تو دستم باشه از اینکه همیشه دستم خالی باشه بدم میاد ولی هیچ وقت بهم پول نقدی نمیده تا میبینه  یا میفهمه یه پولی دستم هست مثلا مامانم داده یا چیزی سریع هرجور شده از من میگیره

تازه یاد گرفتم تحت هیچ شرایطی پولم را بهش ندم ولی چه فایده دیگه پولی دستم نمیاد😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید شب تولدش بدخلقی میکردی ک ب دعوا برسه همون خونه ک میومد میگفتی دلمو شکوندی ک کادوم رو خواستی بد ...

چند بارم بهم گفت ک حالش خوب نیست و فکرش درگیره ولی خب ی صندل ۳۰ تومنی چی بود ک بخواد  انقد غوغا به پا کنه 

از اینکه میخواستم خوشحالش کنم حالم از خودم بهم خورد 

گفتم جواب اینکه من تو فکر چی بودم و اون چه رفتاری نشون داد این بود 😥😥😥

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
اخه همه طلاهام رو فروخت  نه بابا من هرچی براش بگیرم ناراضیه حالا بزار ضروری ترین نیارش باشه

عزيزم انشاالله بهترينش را ميخري 

واقعا اين مردا خيلي عتيقن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عزیزم خیییییلی مراقب باش تو الان میتونی خودتو به شوهرت نشون بدی الان میتونی ثابت کنی چقدر براش زن ...

صد بار بهم گفت نازمو کشید معذرت خواهی کرد  منم گفتم بگیر بخواب 

وقتی عصبانی میشم نمیتونم تحملش کنم 

رفتار دیشبش خیلی خیلی بد بود واسم قابل حضم نیست 

منم بهش گفتم بجای اینکه الان آخر شب واسه نیاز خودت بیای پیشم پیش خانواده هامون منو خورد نمیکردی

گفتم وقتی این رفتار و ازت میبینم بعدش میای آخر شب پیشم باهام خوب میشی زن حس ابزار بودن بهش دست میده 

چند بارم بهم گفت ک حالش خوب نیست و فکرش درگیره ولی خب ی صندل ۳۰ تومنی چی بود ک بخواد  انقد غوغا ...

شاید اگه ب گفتن ناراحت شدم بسنده میکردی و بعد ب درخواستش جواب میدادی و محبت میکردی اون بیشتر تو فکر فرو میرفت ک رفتارم اشتباه بود کاش کادوش رو نمیخواستم بدم ب پدرم! اما الان تو حالتی ک پیش اومده دقیقا تو تقصیرکار شدی و او خودشو تبرئه میکنه ک اره بخاطر یه صندل تولدمو بهم زهر کرد...ممکنه این رفتار رو بازم انجام بده چون متوجه نشد نادرسته!

اها پ همچین بی احساسم نیست😄 حتما تو جمع معذب بوده من ک شوهرم از اینکارا بلد نیست میگه من بلد ...

اینم اولین بارش بود انقد تو این دو سال گرفتم تا یاد گرفته وگرنه از همه بدتر بود 

بهش میگفتی لباقت نداری دیگم چیزی نگیر وسلام 

گفتم اون کیکی ک واسه تولد گرفتی واسم و باید میکوبیدم تو سرت واسه تو اینجوری خوبه 

اونم گفت این حرفت واست بد تموم میشه 😭😭😭😭😭

حالا هدیه را خودت بده به بابات نزار استفاده کنه در ضمن تو این شرایط مهمونی دادن خودش یعنی خوب بود پ ...

شام ک واسه خودمون بود 

مادرم اینا شام خورده بودن فقط گفت پیشمون باشن

ناگفته نماند منم شوهرم اصلا از هدیه هایی که براش میگرفتم خوشش نمیومد هرچی میگرفتم اصلا استفاده نمیکر ...

هه مردا همشون همینن 

کاری‌ نمیکنن ک‌واسشون ضرر داشته باشه 

ناراحت نباش. خانومي مردا پيچيده تَر از اوني هستن كه بخواي به رفتاراشون دقت كني به خصوص الان كه تحت ف ...

افرین دقیقا منم دلم میخواد اینطوری باشم ولی نمیتونم 

گند میزنه به همه چی بعدش میاد منت کشی 😡😡😡😡

بهش میگم اون لحظه گند نزن تا مجبور نشی اینجوری بیای ادا در بیاری 

منم وحشی میشم عصبی میشم متاسفانه نمیتونم خودمو کنترل کنم 

عجب طلا هم میگیره ناراضی هستی😄 قدر بدون شوهر من هیچیییی نگرفته تاحالا جز ی بار ک کیک گرفت گذاشت رو ...

😂😂😂😂این دیگ نوبره

گفتم اون کیکی ک واسه تولد گرفتی واسم و باید میکوبیدم تو سرت واسه تو اینجوری خوبه  اونم گفت این ...

وای!تو چرا انقد آستانه تحملت پایینه!!!بابا تو میخواستی همسرت رو خوشحال کنی!تصمیمت این بوده ک ذوق کنه!درسته ک اون سرد برخورد کرده ولی دیگه با این حرفا واقعا بدترین تولد رو واسش گرفتی!چقد اخه تند پیش میری!بخدا قدرت یه جمله عمیق رو مردا خیلی بیشتر کولی بازی های معمول ما زنهاست!تو چشماش زل میزدی و میگفتی با تموم وجودم دوست داشتم خوشحالت کنم اما نشد!کاش کادوم رو هرچندبی ارزش بازم نمیدادی ب بابات!

باور کن تا مدتها به این کارش فک میکرد!الان با این حرفایی ک تو زدی فک کنم دیگه نخواد هیچ وقت براش تولد بگیری!تازه تا همیشه هم حق ب جانب میمونه ک تو تولدش رو سر هیچی زهرمارش کردی!