2777
2789
عنوان

رحم سرد

1269 بازدید | 48 پست

دوستای گلم من از چن تا مقاله فهمیدم رحمم سرده و نوشتن رحم سرد بچه دار نمیشه!از یه دکتر طب سنتی برای درمانش وقت گرفتم که فرداس 

جدای این بحث من الان دو هفتس شروع کردم به اسیدفولیک خوردن به امیداینکه یروزی بچه دار شم  

از قضا امروز عادت شدم و برخلاف همیشه رنگ خون کاملا قرمز مایل به صورتی بود درصورتی که همیشه تیره و قهوه ای بود و من چن تا چن تا مسکن قوی میخوردم تا بتونم نفس بکشم..اما امروز دردمم قابل تحمل بود عایا این ربطی به اسیدفولیک داره و باعث میشه سردی رحم از بین بره؟

هستن دوستانی که بارحم سرد بچه دار شن؟

من فردا برم دکتر طب سنتی یا صبر کنم و بازم اقدام کنم؟

کیا اینجورین؟

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیر اسید فولیک و داروهای شیمیایی کلا سرده

برای گرم کردن رحم و بارداری باید از روغن های گرم مثل سیاه دونه استفاده کنی و بادکش رحم که فوق العاده جواب میده 

و ی سری دمنوش ها

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید

میشه بگی مشخصات رحم سرد چیه؟

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.

اولین باره همچین چیزی میشنوم 

بیخودی عیب و ایراد رو خودت نذار حرف این و اونو گوش نکن اسید فولیک خوبه بزودی هم مامان میشی نترس شب بیداری واسه بچه نگهداشتن پوستتو میکنه عزیزم😅

تشخيص متخصص هم رحم سرد بوده ؟؟؟؟؟

دکتر زنان رفتم زیاد اهمیت نداد به موضوع ولی علایم رحم سردرو همرو دارم 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
خیر اسید فولیک و داروهای شیمیایی کلا سرده برای گرم کردن رحم و بارداری باید از روغن های گرم مثل سیاه ...

پس برم طب سنتی درسته؟

ممنونم از راهنماییت گلم

پس برم طب سنتی درسته؟ ممنونم از راهنماییت گلم

اره گلم

من یک سال باردار نشدم.سه بار بادکش کردم دوقلو باردار شدم 

بدون هیییچ دارویی

البته ی ارث دورم داشتیم برای دوقلویی،ولی بارداری اولم تک قلو بود دومی با بادکش دوقلو.شد اونم بعد یک سال

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید