2777
2789
عنوان

رحم سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 48 پست

منم رحم سردم

بايد رعايت كني و سرديجات و حذف كني

خيار اب سرد عدس برنج و فست فودو...... خيليييي از چيزاي سرد رو نخوري

مرتب عرق رازيانه بخور 

ب جز وقتي ك پريودي

و سعي كن ب خودت سشوار گرم بگيري 

بادكش خشك و گرم هم عالي

فقط خوووراااااك سرد و تعطيل كن 

مشكلت حل ميشه انشالله

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هن خودم خیلی خونسردوسردمزاجم ورحمم سرده ولی دختردارم الان...نمیدونم ربطش روولی

..😐

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اولین باره همچین چیزی میشنوم  بیخودی عیب و ایراد رو خودت نذار حرف این و اونو گوش نکن اسید فولی ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه حاضرم کل عمرو بیدار باشم شبا ولی خدا بهم چن تا فسقلی سالم و صالح بده   

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
چشم عزیزم

چشمتون بی بلا 

من همون موقعی که در حال اقدام بودم موقع پریودی روزی یکی دو تا استکان زعفران دم میکردم میخوردم. برای آرامش و اعصاب هم خوبه 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
میشه بگی مشخصات رحم سرد چیه؟

رحم سرد

1-اول یه مقدار لکه های قهوی تیره دارین

2 بعد روز دوم یا سوم که مثلا میخواد خون بیاد خونش طوریه که پد بهداشتی سیاه میشه مثل قیر میمونه و بوی خیلی بدی هم داره

3 بعدش خون پری میاد معمولا لخته هم دارین توش

4.دوباره بازم لکه بینی که ممکنه تاروز 8 9 و 10 هم طول بکشه

5.معمولا ناحیه شکم و رحمتون سرد و یخه به خصوص تو دوران پری

6. اگه وسط پری حموم هم برین پریتون یه روز بند میاد و بعد دوباره شروع میشه

7. معمولا دردتون در دوران پری زیاده

8. لطفا اولین پریوداتون رو به یاد بیارین آیا از اول اینطوری پریود میشدین ؟

9.آیا زیاد دچار عفونت و زخم هستین؟

آیا میدونین هیچکدوم اینا طبیعی نیست

این رحم سرده و پریودتون هم طبیعی نیست به علت سردی رحمتون خون پری به طور کامل دفع نمیشه

رحم سالم از اول خونریزی داره اونم خون شفاف طوریکه روز دوم به اوج پری میرسین

وقتی رحم سالم باشه باید نزدیک موعد پری حتما تو کیفتون پد بهداشتی داشته باشین تا غافلگیر نشین اما تو رحم سرد حالاحالاها طول میکشه که به خونریزی برسه

معمولا تو پری سالم لخته دیده نمیشه یا خیلی کمه

پریود رحم سالم بیش از 6 یا 7 روز طول نمیکشه

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
منم رحم سردم بايد رعايت كني و سرديجات و حذف كني خيار اب سرد عدس برنج و فست فودو...... خيليييي ...

چشم عزیزم اینکارارو انجام میدم یکم خوراکم ایراد داره وگرنه داعما روی تشک برقیم   مرسی عزیزم شما نی نی دارین؟

خب تشخيص متخخص چيه ؟؟ باردار نميشيد ؟

چن بار اقدام کردم نشد مادرم سابقه نازایی داشته یکم منم میترسم نشم

از من به شما نصیحت هیچ وقت موج منفی به خودت نده هر چی فکر کنی همون میشه.

به روی جفت چشام 

برو منم رفتم بادکش بهم داد رازیانه  واژینال عسل و.... منم رحمم سرد بود سومین اقدام باردار شدم

تهرانید؟ طب سنتی کجا رفتین؟

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
من هن خودم خیلی خونسردوسردمزاجم ورحمم سرده ولی دختردارم الان...نمیدونم ربطش روولی ..😐

ای جونم..دستت روم سرم حالا فرقی نداره کدوم دستت   

برو منم رفتم بادکش بهم داد رازیانه  واژینال عسل و.... منم رحمم سرد بود سومین اقدام باردار شدم

جدی؟چه خوووووب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز