2777
2789
عنوان

رحم سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 48 پست
چشم عزیزم اینکارارو انجام میدم یکم خوراکم ایراد داره وگرنه داعما روی تشک برقیم    مرسی عز ...

ن گلم 

هنوز ب اون نقطعه نرسيدم

من اضافه وزن شديدن داشتم از٩٥شدم٧١

حالا ميخام ٦٠بشم قرار برم شنا

ولي تخمدان پلي كيستك هستم اينم سونو

من😓😔😔

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
ن گلم  هنوز ب اون نقطعه نرسيدم من اضافه وزن شديدن داشتم از٩٥شدم٧١ حالا ميخام ٦٠بشم قرار برم ...

قربونت برم انشاله زودی حل میشه..چجووووری لاغر کردی باریکلا به ارادت من ده کیلو اضافه دارم نمیدونم چیکار کنم 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم انشاله زودی حل میشه..چجووووری لاغر کردی باریکلا به ارادت من ده کیلو اضافه دارم نمیدونم چی ...

دوسال نون و برنج و ماكاراني و سرخ شده و قند مصرف نكردم

اوايل تا چندين ماه هم بيخيالش ميشدم ميخوردم

ولي الان ن ديگه 

بازم الان ميخام كم كنم

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
ممنون عزیز با این چیزاییکه گفته منم احتمال زیاد رحمم سرد بود چون پریودای دردناکی هم داشتم و لکه بینی ...

قربونت برم ممنونم گلم طبیعی بودین یا سزارین؟

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
قربونت برم ممنونم گلم طبیعی بودین یا سزارین؟

طبیعی

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
دوسال نون و برنج و ماكاراني و سرخ شده و قند مصرف نكردم اوايل تا چندين ماه هم بيخيالش ميشدم ميخوردم ...

خوش بحالت باریکلا واقعا تو فوق العاده ای

بچه ها میخوام بدونم غیر تست پاپ اسمیر آزمایش دیکه ای هم باید خانمها بدن من فکر میکنم بعضی از خانمها زیادی میرن دکتر زنان من فقط تست پاپ اسمیر رو هر سال انجام میدم اگرم پیش بیاد عفونت داشته باشم میرم دکتر 

بچه ها میخوام بدونم غیر تست پاپ اسمیر آزمایش دیکه ای هم باید خانمها بدن من فکر میکنم بعضی از خانمها ...

پاپ اسمیر چیه؟من همینم نمیرم بیین من چیم  

دوسال نون و برنج و ماكاراني و سرخ شده و قند مصرف نكردم اوايل تا چندين ماه هم بيخيالش ميشدم ميخوردم ...

تو هم عالي هستي بانو جان

عزيزززم

فقط مراقب باش اگه كيست داري

ي سري دارو گياهي ها مناسب نيستن

در ضمن زماني ك ميزي پيش دكتر سنتي

بهترين كار اينه ك ،ازمايش هورموني و سونو رو هم ببري

دوست خوبم

نگران نباش

منتظر تاپيك مامان شدنت هستيم

برات دعاااا ميكنممم گلم😍😘💋❤️

طبیعی خیلی خوبه و به همه پیشنهاد میکنم. توصیه میکنم تو بارداری کلاساشو بری و ورزشهای مخصوصش رو حتما ...

افرين

ولي من خيلييي ميترسمم

من كلا اگر ب هوش باشممم 

و روم جراحي آنجام بگيره 

سكته ميكنم تموم بدنم ميشه يخمك 

و نفسم بند مياد 

نميتونم نفس بكشم😓😔

آزمایش سرطان دهانه رحم هرسال حتما باید این آزمایش رو بدیم 

یا ابالفضل چجوری ازمایش میگیرن؟

تو هم عالي هستي بانو جان عزيزززم فقط مراقب باش اگه كيست داري ي سري دارو گياهي ها مناسب نيستن در ...

چشششم عزیزدلم قربونت برم محتاج دعاااتم انشالله خدا هرچی ازش میخوای رو برات براورده کنه ممنونم از کمکت عزیزم

یا ابالفضل چجوری ازمایش میگیرن؟

دکتر زنان معاینه میکنه از ترشحات دهانه رحم میریزه تو یه ظرفی میبری آزمایشگاه اونجا مشخص میشه من شنیدم زنا بعد ازدواج هرسال باید این آزمایش رو بدن 

2790
2778
2791
2779
2792