2777
2789
عنوان

وقتی به پسر بچه ها تجاوز میشه

24702 بازدید | 79 پست

اول بگم نه هدفم پربازدید شدنه و نه چیزه دیگه...اخیرا این موارد زیاد گزارش شده و همچنین یه نمونه اطرافم رخ داده که فکرمو مشغول کرده..وقتی به دختر ها تجاوزبشه با گریه یا اگه بتونن درد و دل کمی خودشونو سبک میکنن...البته فردی که بهش تجاوز شده اعتراف به اینکه بتونن ماجرای تجاوزشونو شرح بدن بسیار دشواره...اما این مبحث برای آقایون و پسر بچه ها هم بار روانی سنگینی داره..چون کنار اومدن باهاشم فکر میکنم براشون خیلی سخت باشه....متاسفانه خیلی ها دسترسی به مشاور ندارن..پدر و مادر در همچین مواقعی چطور باید با پسرشون رفتار کنن..

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است.                      من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دختر دارم...خیلی باید مراقب بچه ها باشیم..اما الان خطر برای پسر بچه ها بیشتره...چون با همسالان و افراد مذکر سرو کار دارن...و پدو فیل ها بیشتر آقان..تو رو خدا خیلی مواظب پسراتون باشین..همچین اتفاقی برای پسر ها خیلی سنگینه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است.                      من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است.

من تو سن خیلی پایین به پسرم اموزش دادم تا مواظب خودش باشه

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

پدر و مادر وظیفه دارن همیشه مراقب بچه هاشون باشن... و از دید خودشون دور نکنن.

و بی اعتمادی رو به بچه ها یاد بدن.. 

این گناه بچه ی طفل معصوم نست...

گناه پدر و مادریه که از پدری و مادری فقط خرید سیسمونی و لباس و غذا فهمیدن.

و درک درستی از تربیت و مراقبت ندارن!

باید پدر و مادر این بچه ها... که درک اجتماعی درستی ندارن رو توبیخ کرد!!!

وایی تجاوز برای یه پسر یعنی خرد کردن غرور و غیرت مردانش 

دقیقا...😔خدا برای هیچ کس پیش نیاره...امیدوارم خانواد ها با بچه ها شون راحت باشن و آموزش های لازم رو بدنو اگه خدای نکرده همچین اتفاقی برای پسرشون افتاد اونو حمایت کنن نه طرد

بهم نخندین ولی برام سواله  آقایون برای رابطه جنسی خیلی گرایش به سمت خانوما دارن رابطه با یه پس ...

عزیزم فرد پدوفیل مرد و زن نمیشناسه از این رابط لذت میبره

وای اره امار البته نه تو کشور ما نشون داده امروزه تجاوز ب پسرها خیلی بیشتر از دخترهاست...

خدا خودش مراقبشون باشه منکه روز و شب نگرانمو فکرم درگیره 

واقعا چکار میشه کرد جز اینکه ب دستای خدا سپردتشون:(

فقط اینکه خدا کنه رابطه پسرا با پدر مادرا طوری باشه که اگر هر اتفاقی حتی انقدر ناخوشایند براشون افتاد حتما با پدر و مادرشون درمیون بذارن

جمع جمع خانوماس بنظرم موضوع تاپیکت جالب نبود

چه حرفا..خیلی ها اینجا مادر پسر بچه هان...و همچین موضوعاتی باید باشه تا آگاه بشن