اول بگم نه هدفم پربازدید شدنه و نه چیزه دیگه...اخیرا این موارد زیاد گزارش شده و همچنین یه نمونه اطرافم رخ داده که فکرمو مشغول کرده..وقتی به دختر ها تجاوزبشه با گریه یا اگه بتونن درد و دل کمی خودشونو سبک میکنن...البته فردی که بهش تجاوز شده اعتراف به اینکه بتونن ماجرای تجاوزشونو شرح بدن بسیار دشواره...اما این مبحث برای آقایون و پسر بچه ها هم بار روانی سنگینی داره..چون کنار اومدن باهاشم فکر میکنم براشون خیلی سخت باشه....متاسفانه خیلی ها دسترسی به مشاور ندارن..پدر و مادر در همچین مواقعی چطور باید با پسرشون رفتار کنن..
تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است. من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است.
من دیشب یه مشاوره تلفنی گوش میدادم مغزم سوت کشید اقای پنجا ساله ایی بود ک تو ده سالگیش بهش تج ...
😣وای خیلی سنگینه...متاسفانه قدیما هم خیلییی این مسئله زیاد بود ولی چون دسترسی به نت و فضای مجازی نبود و همچنین حیا و ابروداری بیخود و نابجا باعث میشد خیلی از این مسائل مخفی باشن و روش سرپوش میزاشتن
تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است. من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است.
😣وای خیلی سنگینه...متاسفانه قدیما هم خیلییی این مسئله زیاد بود ولی چون دسترسی به نت و فضای مجازی نب ...
اقاهه تو سن یازده سالگی با شناسنامه برادرش میره جبهه سه روز تو خط مقدم بوده ک اسیر نیشن میگه هف هشت نفر بودیم همه ۱۱ دوازده ساله اون ژنرالای عرقی نفری یکی بر میدارن برا هودشون میگه تا ۸ سال هرشب همین بود گریه میکردااا
خانوما تو پوشش بچه هاتون خیلی دقت کنین چه پسر چه دختر ،مخصوصا اگه بچه هاتون تپل و سفید باشن
گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟