2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 45502 بازدید | 103 پست

متاسفانه نگه داشتن سگ وگربه تو خونه باعث این مشکل شده...بعد سگ ومیبرن پارک بازی کنه جیش کنه...وای حساب کن بچه ها اونجا بازی میکنن ...طفلک بچه ها 

ان شالله هرچه زودتر ازشر شپش راحت بشین 

معلومه دارم خل میشم

عزیزم من رفته بودم شهرستانه بابام اینا.

عمه هاش عادت داشتن ب شپش من اونجا موندم ینی اوجه بدبختیمو دیدم دیگ .

سرمو انقد خارونده بودم زخم شده بود بعد مادربزرگم گف موهاتو با نفت بشور.

مادرم نفت رو ریخت داخل ظرف شیشه پاک کن .اما تمیییز شستتش.

بعد موهامو شونه کرد اونو پاشید به کفه سرم هی شونه میکرد .هی نفت میزد هی شونه میکرد.یکم موهات بو میگیره اما بعده ۲ روز بوش میره .ولی بجاش دیگ شپش نسلش منقرض میشه.

فقط نفت زدنی ام بذا ۱۵دیقه بمونه رو سرت هی شونه کن با شونه ریز.

بعد ک خواسی بشوری چشاتو ببند نفتش ک کامل رف با صابون بشور.

از حموم دراومدی با سشوار خشک کن بعد با شونه ریز اننننقد شونه کن ک بریزن .البته ی پارچه سفید پهن کن زیرت ک اگ چیزی ریخت بتونی ببینی.

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنماییت.نیاز ب تکرار مجدد داره؟؟

نههههههه یبار الان میری حموم بزن

یبارم فردابزن.دیییییگگگگ نزن.گیجت میکنه نفت خطره.

رو یه رختخواب و لباس و همممممه چیتونو با ابه جووووووش بشور لابه لاب نخ های رختخوابت شپش بمونه بازم شپش ادامه پیدا میکنه.

۲ روز نفت بزن ب شرطی ک هی باشوووونه از ته شونه کنی ک بریزه شپشا.

با ابه گرموصابون سرتو خووووب بشور.

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
مثل اتو مو عمل میکنه تقریبا پس.اینم امتحان میکنم ممنون.ب امید اینکه ریشه کن شن لعنتی ها

مطمئن باش میشن فقط در مقابل گرمای سشوار تحمل کن

من دخترم گریع میکرد اصلا اعتنا نکردم زیرش یه ملافه سفید بزرگ پهن کردم خودشم لخت روش نشوندم بیرون از خونه با سشوار قشنگ سرش رو داغ کردم ،شپش ها دونه دونه میریختن مثل بارون شپش

هی شونه میکردم هی سشوار میکشیدم

اینم بگم که هر شپشی که افتاد حتما سریع بکشش

بعدش همون شکلی بردمش حموم با شامپو نرم کننده موهاشو شستم و با شونه ریز،شونه زدم

بعد آورم تو ایوون نشوندم زیر نور آفتاب قشنگ رشک هاش دیده میشد با خالم نشستیم برداشتیم،نصفش که تموم شد گریه کرد گفت خسته شدم مام بیخیال شدیم،ولی بعدش خبری از شپش نبود انگار سشوار رشک هاش رو هم کلا میسوزونه و نسلشون رو منقرض میکنه🤣

اول که اصلا ناراحت نشین برای هر کسی ممکنه پیش بیاد مثل خود من دومین مورد اینکه به هیچ وجه به داروهای گیاهی و مایونز و اینا تکیه نکنین خیلی خوبه که از اینها هم استفاده کنید ولی باید مهم تر از همه به شامپو های ضد شپش رو بکنین من بهتررررین پیشنهادم براتون ((شامپو دایلیس))هست عااااااالیه..سمی نیست و به مو آسیب نمیرسونه و ققط شپش هارو خفه میکنه بعد از 1 هفته هم دوباره بزنید تا شپشایی که از تخم در اومدن و هنوز بالغ نشدن تا تخم بزارن بمیرن و خلاص(البته من محض احتیا 3 بار زدم).سومین مورد که حتما لباس هارو تو ماشین لباسشویی و با دمای بالای 60 درجه بشورید(من که از بس هول بودم لباسارو تو آب 95 درجه شستم داغون شدن خخخخ) و حتما حتما کش و تل و گل سر و اینارو بندازید تو ی قابلمه بجوشونید و چیزهایی هم ک با جوشوندن خراب میشن بذارید تو ی پلاستیک و سفت ببندید تا 7 روز بعد تا هر چی توشه خفه شه همه فرش ها رو خوبهه خوب جارو بزنید هرشب رو تختیتونو و رو بالشیو عوض کنید و کثیفارو تو آب با دمای بالا بشورید چهارمین مورد نیاز به یه آدم صبور داره که بشینه تخم ها رو از سرتون جدا کنه که چون این تخم ها خیلی سفت هستن بهتره که همون نخ مو رو بکنید و حتما با دقت دور بندازید من برای این کار از کش های کوچیک (چهل گیس)اسنفاده کردم که هر دسته مویی رو که تخماشو جدا میکردم با کش میبستم که دوباره نگردمش..یه مورد دیگه(یادم نیست دیگه چندمیه خخ)حتما حتما همه خانواده با هم درمان کنید شاید باورتون نشه ولی من حتا بابام هم گرفته بود...و یک چیز دیگه اسپری ضد شپش درمین (dormin) رو به همه ی مبل ها و فرش ها و تشک ها و لباس ها اسپری کردیم ...در کنار همه اینها من از روغن زیتون و روغن بادم تلخ و مایونز هم استفاده کردم ولی باورتون نمیشه که دایلیس چقد شامپوی خوبی بود بیشتر شبیه لوسیون بود و 8 ساعت میذاشتی رو مو بمونه یعنی شبو باهاش میخوابیدی و صبح میشستیش و من همون 5 دقیقه ی اول که ریختم همه ی شپشام مردن و افتادن کف حموم اییییی...در ضمن هر بار هم که میرفتم حموم طی مدت درمان خوب به موهام سرکه میزدم و شونه میکشیدم چون سرکه خود حشره رو نمیکشه از نرم کننده مو هم استفداه کنید چون مو رو لیز میکنه و شپشا میفتن و فقط تخم هارو شل میکنه که بیفتن و مرتب هم مو همو چک میکردم و هر چی رشک میدیم میکندم و موهای خواهرمو هم همینطور خلاصه ما چهار نفر خانواده گرفتیم و چهار نفری هم با این راه خوب خوب شدیم درسته که روش خیلی سختیه ولی جواب میده (مخصوصا به شامپوی دای لیس و شست و و شوی وسایل و لباسا.خیلی اهمیت بدین) ایشالله که این شپشای موذی دست از سرمون بردارن...😄😄😄ببخشید اینقد طولانی شد:(

✖ forget who forgets you
اول که اصلا ناراحت نشین برای هر کسی ممکنه پیش بیاد مثل خود من دومین مورد اینکه به هیچ وجه به داروهای ...

مرسی از توضیحتون.دقیقا مشکل منم این شد ک چون پام شکسته و خونه مامانم اومدم این بیچاره ها رو هم درگیر کردم.مجددا دکتر رفتیم هگور تجویز کرد.فعلا اونو زدیم همگی‌حتی بابام..خیلی اعصاب خورد کنن.تمام مراحل رو هم دارم میرم ولی متاسفانه مامانم چشماش درست نزدیکو نمیبینه کسی نیس موهامو بگرده.خودم هرچی با شونه جدا کنم همونه

مرسی از توضیحتون.دقیقا مشکل منم این شد ک چون پام شکسته و خونه مامانم اومدم این بیچاره ها رو هم درگیر ...

آراه واقعا سخته درکت میکنم....

من یه کار دیگه که میکردم اتو کشیدن مو هام بود و با اتو مو مرتب موهامو از ریشه خوبه خوب اتو میکشیدم چون شنیده بودم تخمارو میسوزونه.

من که با این روشی که نوشتم تو دو هفته خلاص شدم ایشالله تو هم زودی خوب شی  

✖ forget who forgets you
ممنون از راهنماییت.نیاز ب تکرار مجدد داره؟؟

سلام عزیزم خوبی

مشکلت حل شد انشالله؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
سلام عزیزم خوبی مشکلت حل شد انشالله؟

سلام عزیزم ممنون از اینکه جویای وضعیتم شدی.فعلا شامپو هگور ک دکتر تجویز کرده بود رو همگی زدیم و ملافه و روبالش و لباس با ۶۰ درجه شسته شده.هرروز سرکه و نرم کننده میزنم ک رشک ها بیاد.گچ پام هم بازکردم ولی کماکان نمیتونم راه برم و خونه مامانم و رسیدگی ب موهام سخته.البته خوشبختانه کوتاه کردم.چ موهای نازنینی داشتم.نرم کننده هم کلی میریزونه موهامو.حجمش کم شده.موهای پسرم هم با دست وقتی خوابه میگیرم.پام زودتر خوب شه برگردم خونمون

سلام عزیزم خوبی مشکلت حل شد انشالله؟

نفت ک شما اشاره کردید رو گذاشتم راه حل نهایی.اخه شامپو هگور رو گرفته بودم ک تاپیک زدم.گرون هم گرفتم گفتم اول استفاده کنیم.ببینیم خدا کمکون کنه زودتر خلاص شیم.ولی بابام گفت نفت بزنید.قدیما هم  نفت میزدن 

نفت ک شما اشاره کردید رو گذاشتم راه حل نهایی.اخه شامپو هگور رو گرفته بودم ک تاپیک زدم.گرون هم گرفتم ...

کار خوبی میکنی شامپو رو استفاده کن عزیز دلم انشالله خدا کمک کنه از بین برن

به سلامتی پاتون رو باز کردید انشالله بهبودی کامل ایجاد بشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️