2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 45119 بازدید | 103 پست
سلام عزیزم ممنون از اینکه جویای وضعیتم شدی.فعلا شامپو هگور ک دکتر تجویز کرده بود رو همگی زدیم و ملاف ...

فدات عزیز دلم خواهش میکنم خیلی ناراحت شدم براتون .. 

همسر من کارشناس بهداشته اتفاقا راجع به مشکلتون گفتم گفت نفت بهترین راه حله

میگفت یک سری سم هستش که دور خونه بزنید خوبه

حالا نمیدونم شما اون رو استفاده کنید مسموم بشید خیلی بد میشه

استفاده کنید و خونه نمونید

و حتما از پزشک سوال کنید

ترکیب سایپرمترین+پرمترین این رو گفت بزنید با سمپاش شپش ها میمیرن انشالله

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
فدات عزیز دلم خواهش میکنم خیلی ناراحت شدم براتون ..  همسر من کارشناس بهداشته اتفاقا راجع به مش ...

خیلی خیلی ممنون از پیگیریت.از راهنمایی همسرتون هم ممنون.خیلی واسم دعا کنید.گچ پامو باز کردم ولی نمیتونم راه برم.امروز اومدم خونم.مامانم میاد تا بعدازظهر.چون با عصا ام هنوز.دیروز نوبت دوم شامپو هگور رو همگی زدیم.سر پسرم پر رشک.تا اونجا ک اجازه داد شونش کردم.یعنی واسه دشمنم هم این وضعیت پیش نیاد.خیلی بده.بخصوص از نظر روحی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهش میکنم عزیزم

به سلامتی عزیز دلم انشالله پادردتپن خوب بشه کاملا

بله خیلی سخته خدا کمک کنه همش رفع بشه بره

پسرتون امسال مدرسه میره؟ سعی کنید تابستان براش از بین ببرید اینها رو وگرنه اذیت میشه

عزیزم شونه کن موهاشو با نفت از بین میرن مساله ای نیست..

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خواهش میکنم عزیزم به سلامتی عزیز دلم انشالله پادردتپن خوب بشه کاملا بله خیلی سخته خدا کمک کنه همش ...

نه عزیزم پسرم ۳سالشه و مهد هم نمیره.البته قصد داشتم بذارمش مهد ک با این اتفاق اصلاااا اینکارو نمیکنم.خ عذاب کشیدم.دیروز و امروز خوشبختانه گذاشت شونه کنم کلی رشک اومد.حالا هی هرروز میکشم از این ب بعد.

نه عزیزم پسرم ۳سالشه و مهد هم نمیره.البته قصد داشتم بذارمش مهد ک با این اتفاق اصلاااا اینکارو نمیکنم ...

عزیزم خداحفظش کنه 

اشکال نداره خودت رو ناراحت نکن درست میشه 

خداروشکر گذاشته شونه کنی 

کم کم رشک ها رو شونه کن بزار از بین بره 

روزی دو سه بار انجام بده انشالله مشکل هر سه تون حل بشه

الهی آمین🙏🏻

خیلیییییی بده اه اه منم گرفتم یه بار تا 3 سال فک کنم بود تو سرم اخرشم نشد هرچی زدم تصمیم گرفتم هررووووز شونه کنم یعنی فقط شونه دستم بود روی یه روسری مشکی که شپشا از تخم اومدن بیرون سرییییی بیفته 😢وآخرشم تموم شد

کسی تاحالاشعورو با خودش به گور نبرده ازش استفاده کنید .متاسفم واسه بعضیااا😒😒😒😒
خیلیییییی بده اه اه منم گرفتم یه بار تا 3 سال فک کنم بود تو سرم اخرشم نشد هرچی زدم تصمیم گرفتم هرروو ...

واااای نگو توروخدا دیوونه میشم اینا رو میخونم.تموم موهام داره میریزه از بس شونه کردم و راه های دیگه

نفت از کجا باید خرید؟

نمیدونم!😑

واااای نگو توروخدا دیوونه میشم اینا رو میخونم.تموم موهام داره میریزه از بس شونه کردم و راه های دیگه

چیشد خلاص شدی ازشپش؟

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

سلام

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز