2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 45119 بازدید | 103 پست

محلول دایمتیکون تو دو نوبت بزن روش مصرف روش هست خیلی زود از بین میره. منم پارسال درگیر شپش شدم یکی از اقواممون با سگش اومده بود خونمون مطمئنم سگش شپش داشته بعد از داروخونه دو تا دایمتیکون خریدم زدم از بین رفتن سریع. راهکارای دیگه اصلا به درد نمیخوره ( ملحفه ها و لباساتم مدام بشور تو افتاب پهن کن )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنماییت.فقط دعا کن توروخدا

باشه عزیزم حتما 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
یعنی میشه ماهم راحت شیم

اره برو بخر شب موقع خواب به کل پوست سرتو موهات بزن بمونه ۱۲ ساعت بعد بشور. بعد یک هفته دوباره استفاده کنی اگه چیزی مونده باشه حتما کامل از بین میره. تو این یک هفته حومو زیاد برو و شونه کن

فک کنم ۴ یا ۵ روز. چون به محض اینکه فهمیدم رفتم این محلول و خریدم زود از بین رفت. 

من خ دیر فهمیدم و الان سه ماهه درگیر معالجه ام.واقعا خسته شدم.غیر از شما کس دیگه ای تو خونتون مبتلا شد؟

من خ دیر فهمیدم و الان سه ماهه درگیر معالجه ام.واقعا خسته شدم.غیر از شما کس دیگه ای تو خونتون مبتلا ...

نه عزیزم من بچه ندارم شوهرمم مبتلا نشد فقط من بودم. این محلول خیلی قویه حتما اسفاده کن طود از بین میره راحت میشی

همه این درمانهای خونگی الکین شپشا خیلی مقاوم شدن و با سرکه و سس و اسپند و شامپو شونه از بین نمیرن (تجربس که میگما) تنها راه از بین بردن شپش و بی اثر کردن تخماش حشره کش کامن یه بار کامل اسپری رو سرتون تا حدی که خیس بشه یه ساعت رو سرتون نگه دارین خلاص میشین لوزمی هم به تکرار نداره همون یه بار خلاص میشین

زندگی از اینی که هست اسون تر نمیشه پس تو قوی تر شو:)
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز