2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 45099 بازدید | 103 پست
این وسط یک ماهه پام هم شکسته یعنی خیلی بدشانسم.کلا خونه مامانمم.به اینا هم انتقال دادیم.مامانم هم شا ...

رفته؟

عزیزم من الان پرسیدم میگن با نفت با شونه میتونی ببری میسوزونه سر رو ولی میره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نداره.دارم دیوونه میشم

انشالله خدا کمکتون کنه همش غیب بشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

عزیز دلم برید دکتر بهترین کاره 

رفته؟ عزیزم من الان پرسیدم میگن با نفت با شونه میتونی ببری میسوزونه سر رو ولی میره

منم نفت رو بابام گفت.همش دارم گریه میکنم خیلییییی بده خدا نصیب هیچکس نکنه.بخصوص با بچه کوچیک ک همکاری نمیکنه اصلاااا

منم نفت رو بابام گفت.همش دارم گریه میکنم خیلییییی بده خدا نصیب هیچکس نکنه.بخصوص با بچه کوچیک ک همکار ...

عزیزم ناراحت نباش پیش آمده سخته انشالله حل بشه

الان از خالم پرسیدم میگه با نفت و شونه همش میره بعد هم موهاتون رو کوتاه کنین

عزیز دلم برید دکتر بهترین کاره 

۴بار رفتم.لیندان دادن بار اول.دوباره دیروز با این پای شکسته دوباره رفتم هگور داد و ی صابون.گفتم بذارم برم خونه خودم بزنم.چون خونه مامانم هستم بخاطر پام.و اینجا هم الوده کردیم.امروز دکتر ارتوپدم گفته برم معاینه کنه شاید گچ پامو باز کنه و بتونم برم خونمون.

انشالله گچ رو باز کنید به سلامتی بیفتید دنبال این کار و حلش کنید. نگران نباش عزیزم درست میشه انشالله🙏🏻🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸

ببین چاره اش اینه که هر روز شونه بزنی.چن بار..بعدشم هر روز جارو برقی کنی‌.پتوهارو بندازی بیرون افتاب بخورن.سس مایونز بزن.و هر روزم نرم کننده بزنین تا تخماشم جدا بشن‌.خلاصه چن هفته ای درگیرین😩😩

اره نفت رو خیلی شنیدم.الان هم شما و بچه ها اشاره کردید.موهامم کوتاه کردم.

خالم میگه گذاشتن تو حیاط (دختر همسایه رو) آروم آروم موهاش رو با حوصله با نفت شونه کردن

بعد هم مو هارو کوتاه کردن 

اصلا همش رفته دوباره موهاش بلند شده و خوشگل

ببخش خیلی صحبت کردم انشالله موفق باشی😘